5 Delights

5 Delights

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken. Omdat ik deze week op Mauritius zit, een beeldoverzicht van mijn delights in de zon. Wát een fijn eiland is Mauritius, ik heb zelden zulke vriendelijke, behulpzame mensen meegemaakt. En tijd kennen ze hier niet, wat een verademing.

Inpakken

inpakken-mauritius
Het plezier van een zonnige bestemming begint al bij het inpakken (als je de inpak-stress een beetje onder controle kunt houden 😉 ). Een camera, nieuwe zonnebril, een boek en bikini mochten natuurlijk niet ontbreken in mijn tas!

Champagne

champagne-mauritius
Zoals je misschien wel weet maak je mij met champagne sowieso erg blij, maar de optelsom champagne + strand + een strak blauwe lucht maakte dit moment wel extra extra fijn!

Essentials

beach-spullen-mauritius
Ik had een dag vol strandverkenningen gepland staan en dan zijn een hoge factor zonnebrand en een zonnebril natuurlijk onvermijdelijke bagage.

Birthday Breakfast

birthday-breakfast-mauritius
Het was heerlijk om jarig wakker te worden op Mauritius. In plaats van het gebruikelijke ontbijtje op bed stond mij een ontbijtje bij het zwembad te wachten.

Zonsondergang

sunset-mauritius
Wauw. Dit was misschien wel de mooiste zonsondergang die ik ooit gezien heb. Ik heb op Instagram geprobeerd het moment zo goed mogelijk vast te leggen, maar niets kan op tegen de echte beleving.

Want zijn jouw delights deze week?

Sabine de Witte