5 Delights

5 Delights

25/02/2014

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

By Bar

by-bar-spring-summer
De nieuwe spring/summer collectie van By Bar bestaat uit luchtige zomerjurkjes, zijden tops en geprinte broekjes. De kleding is prachtig, maar vooral ook super comfortable. Perfect voor een ‘je ne sais quoi’-achtig lentegevoel!

Samsonite limited edition

samsonite
Een koffer moet natuurlijk vooral praktisch zijn, maar het oog wil ook wat. Samsonite heeft daarom een speciale design-contest in het leven geroepen. Deelnemers kunnen een creatie indienen en maken daarmee kans op een reis naar een bestemming naar keuze en een koffer van Samsonite met hun ontwerp. Super! De wedstrijd duurt nog maar tot en met 14 maart, dus om nog kans te maken moet je snel zijn.

CP113

CP113
Er is een nieuwe conceptstore in town! CP113. Je merkt meteen dat de producten die ze verkopen zorgvuldig uitgezocht zijn. Zo is er een mooie collectie ontstaan van bijzondere en kwalitatief prachtige kleding. Added bonus: ze schenken heerlijke koffie.

Bobbi Brown

bobbi-brown-nectar-nude
Begin april komt de nieuwe lijn van Bobbi Brown in de winkels: Nectar & Nude. In deze collectie combineert Bobbi haar favoriete nude tinten met prachtige nectar kleuren, van abrikoosachtig tot fris koraalroze of een echte perzikkleur. Zachte en subtiele tinten die je gezicht gelijk een warme en frisse glow geven. Natural maar met een tintje, helemaal mijn stijl.

Mr. Polaroid

mr.polaroid
De Ravestijn Gallery presenteert de tentoonstelling ‘Mr. Polaroid’, door Ferry van der Nat. Ferry was jarenlang een bekende make-up artist en is zijn fotografiecarriere begonnen door tijdens zijn werk foto’s te nemen van zijn directe omgeving. Deze tentoonstelling bevat dus prachtige beelden van de backstage-wereld in een fotostudio. Een must-see!

Wat zijn jouw five delights deze week?

Sabine de Witte