5 Delights Travel

5 Delights, zonnige reisinspiratie

Buenos dias vanuit tropisch Mazunte – Oaxaca! Een wilde, azuurblauwe zee, wuivende palmbomen en de beste spicy Margarita’s staan op het menu voor de komende drie dagen. Gelukkig lijken de zonnestralen ook eindelijk het Amsterdamse bereikt te hebben. Dat smaakt natuurlijk naar meer. Heb jij je zomer al haarfijn uitgeplozen, of is er nog ruimte voor een tripje en gadget hier en daar? In de 5 Delights van deze week doe je in ieder geval zonnige inspiratie op.

Oui, c’est Zoku Paris

Onlangs opende onze favoriete home-office hybrid, Zoku haar derde hotel in hartje Parijs. Trakteer jezelf op een weekje remote werken in de stad van de liefde. Begin de dag met een uitgebreid healthy brunch de Living Kitchen, trek de stad in voor een wandeling en begin je werkdag aan de shared desks in de Living Room. Tot augustus ontvang je nu -15% op je boekingen om de opening te vieren.

Elektrische avonturen

Natuurlijk zou je graag overal per elektrische auto op reis gaan. De realiteit is, dat, dat vaak behoorlijk wat energie kost; het uitzoeken welk knap hotel een laadpunt heeft, is gewoon een gedoe. SleeperCharger, een innovatieve start-up, heeft hierop het antwoord. Voer op de website in welke plekken je wilt bezoeken en je ziet direct welke hotels oplaadfaciliteiten hebben.

Summer glow

Klaar om je huid die summer glow te geven? Dan is het waarschijnlijk tijd om je beauty routine op de schop te nemen. Trinny Woodall startte haar merk Trinny London aan haar keukentafel en reikt vandaag de dag innovatieve tools aan om de beste versie van elke vrouw naar boven te halen. No nonsense make-up en huidverzorgingsproducten die ons op elke leeftijd laten stralen. Met haar geestige tutorials leer je binnen no-time hoe je het beste voor je huid zorgt en hoe jezelf een stralende look aan te meten. Bovenaan op onze wishlist staat nu de Miracle Blur lip and line filler, a little bird vertelde ons dat deze wonderen doet!

Indiase oase

Hoe kunnen fotoreminders ons toch altijd binnen luttele seconden terugbrengen op de mooiste plekken der aarde? Deze week werd Sabine herinnert aan haar bezoek aan het geweldige 28 Kothi; een stijlvol, rustig boetiek guest-house dat ligt in het kloppende hart van Jaipur. Met handgeschilderde murals, een weelderige tuin, leeshoekjes en een indrukwekkende bibliotheek, is het een plek die je absoluut niet mag missen. Het is de oase van rust die elke reiziger nodig heeft in het bruisende Jaipur. Wil je door India reizen als onderdeel van een grotere trip? Check dan vooral Britt’s 10 tips hoe je, je op een grote(re) reis voorbereid. (Zonder oververhit te raken)

On the go home fragerances

Waar je ook heen reist op onze blauwe planeet, vanaf nu reist je favoriete home fragrance met je mee. Het is dé ultieme manier om je zo snel mogelijk thuis te voelen op een nieuwe plek. MUJI, ons Japanse go-to gadgetmerk, komt met een kleine, portable diffuser die je, waar je maar wilt, kunt plaatsen. Kies een van de vele, bijzondere geuren, en laadt de diffuser op via de USB-poort et voilà; 8 uur lang genieten. Hinoki is de geur die met mij meereist door Argentinië en Mexico; warm, kruidig en met een rokerige toon om het af te maken. Ook voor de bloemige en frisse types onder ons is er genoeg keuze. Elke geur is naast de olie ook als kaars, room spray en geurstokjes verkrijgbaar.

Britt Schepers