Travel

5 Glamour jaren

Behalve woonbladen, gadget magazines en de papieren IKEA catalogus ben ik ook al jaren fan van de Glamour. Op een gegeven moment ben je te oud voor de Fancy, nog niet serieus genoeg voor de VIVA en ben je nog te jong voor de Cosmopolitan mode. Dan kun je de Nederlandse Elle pakken, maar ik prefereer de Engelse of Spaanse. Het enige echt leuke blad in het Nederlands vind ik dan toch echt de Glamour.

Goede verhoudingen fashion, interviews, where to go’s en andere goedbedoelde adviezen. Dit jaar bestaat de Glamour alweer 5 jaar. Ik weet dat ik bij mijn ouders ben begonnen met een abonnement, dat meeverhuisde naar Groningen, Meppel en sinds kort ontvang ik hem weer in Amsterdam na een tussenstop van een jaar.

Onder het bed bij mijn ouders staan grote stapels magazines, want ik vind het zonde om tijdschriften weg te gooien. Dat doe ik eigenlijk nooit, ik ‘spaar’ zelfs de IKEA gidsen. Vier jaar aan magazines heb ik weten te verzamelen en soms herken ik een interview of een quiz. Inmiddels is goed terug te zien dat de mode van toen steeds weer terug komt, we steeds veeleisender worden en nog meer uit het leven willen halen. Eigenlijk willen we allemaal wel net als de redactie dagelijks aan de bubbels tussen de Chanelletjes, fashion shows en mode diva’s.

Dank Glamour voor een beetje ‘glam’ in ons grijze kikkerlandje, voor leuke en gekke initiatieven. Gefeliciteerd en nog vele jaren!

(Tot wanneer mag de Glamour eigenlijk?) 😉

Sabine de Witte