upgrade your style

5 keer een extra footprint achterlaten met TOMS

toms

Sta jij er wel eens bij stil hoe goed wij het hier hebben, als je je oog weer eens hebt laten vallen op een paar nieuwe schoenen die voldoen aan de laatste trends? Of in de winkel je staat te verlekkeren op het laatste ‘it’ paar van het seizoen? Ik wel. Toch probeer ik mijn wishlist steeds ‘groener’ te maken en daarin bewuster te kiezen. TOMS maakt dat een stuk makkelijker mijn kast puilt dan ook uit van deze ‘sociale’ schoenen. Waarom TOMS ‘sociale’ schoenen zijn? Omdat voor ieder paar dat je koopt, er ook een paar wordt gegeven aan mensen die ze zelf niet kunnen betalen. Dat geldt overigens ook voor de brillen, tassen en overige accessoires van TOMS. Het merk ken je waarschijnlijk vooral van de espadrilles, maar ze hebben veel meer schoenen in hun assortiment. Een selectie van vijf leuke exemplaren waar je stijlvol en verantwoord mee rond kunt paraderen. Want zeg nou zelf, een verantwoorde voetafdruk achter laten is voor de hele wereld toch stukken leuker?

Het enkellaarsje dat overal bij past


Spot je mij deze winter en moet ik een beetje gekleed voor de dag komen? Grote kans dat ik dan de TOMS Deia” rel=”noopener” target=”_blank”>TOMS Deia boots draag. Leuk onder een rokje, jurkje, (cropped) jeans en met een subtiel hakje waar je prima half Schiphol mee kunt overlopen.

Stoer en all weather proof

Hello fall ???

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on


Over deze ‘bergschoenen‘ krijg ik altijd leuke opmerkingen. Geleverd met twee paar veters en ik vind ze met rood wel heel erg Pinterest-waardig. Bovendien zijn ze en ce moment in de sale, dus grijp je kans!

Be ready for adventures anywhere and anytime with a pair of our Summit boots. ?❄️

A post shared by TOMS (@tomsnl) on


Zoek je iets klassiekers, dan zijn deze navy stappers een aanrader. Tof onder een jurk om het wat edgier te maken, stoer onder een jeans en ideaal voor een lekkere herfstwandeling!

Op je sloffen

Sunday nights feel like… #gezellig

A post shared by TOMS (@tomsnl) on


Ja ik ben dus zo iemand die overal haar schoenen aan laat, want ik heb ALTIJD koude voeten. Dus tijdens de donkere dagen heb ik een zwak voor comfortabel, warm schoeisel en paradeer ik het liefst altijd op sloffen rond. TOMS noemt ze pantoffels en ze zijn me toch een partij leuk! Tip voor de feestdagen, wanneer je weer eens saaie sloffen op een lijstje ziet staan!

Onmisbaar op reis

Treat yourself to a new pair of Knit Classics ? #saturdayvibes @daniandmom

A post shared by TOMS (@tomsnl) on


Voor mannen en vrouwen, licht, comfortabel en makkelijk. Eigenlijk zit er altijd wel een paar TOMS in mijn bagage, want ze wegen praktisch niets, zijn overal mee te combineren en je slentert er zo ongemerkt uren op rond. Op TOMS stap ik zo een luxe hotel binnen, iets waar ik op teenslippers wat meer moeite mee heb. Het aanbod kleuren en materialen lijkt eindeloos en ze passen daardoor bij iedereen. De ultieme travel schoen als je het mij vraagt!

Vegan, voor mannen en mini’s

Our Alpine Boots will keep your little one's feet nice and toasty! ? @carbautzebels

A post shared by TOMS (@tomsnl) on


TOMS denkt niet alleen aan de wereld ver weg, maar ook dichterbij. Zo hebben ze altijd een aanbod aan vegan schoenen, helemaal diervriendelijk. Ook het assortiment voor mannen is lekker uitgebreid, van trendy tot tijdloos en altijd van goede kwaliteit. Wil je dat de mini er net zo gezellig bijloopt in bijvoorbeeld de super toffe Alpine boots? Ook dat kan!

Op mijn wensenlijst staan voor dit seizoen naast de Deia boots de Alpine laarsjes en een lekker paar pantoffels, waar zie jij jezelf wel op lopen?

How would you style these Alpine #Boots? @omoda

A post shared by TOMS (@tomsnl) on

Sabine de Witte