Instagram

 • Sundowners op safari zijn zó mooi! De giraffen waren helaas camera shy maar zonder telefoon om ze vast te leggen net zo mooi 🦒😍
 • De Keniase kustlijn is een plaatje, helemaal vanuit Diani White House - een parel die je tegenkomt op Airbnb. Aan het strand, op loopafstand van shops. Diani is een lange strip van hotels, resorts, restaurants en kraampjes met Maasai koopwaar. De stranden zijn hagelwit, het water different shades of blue en de apen hondsbrutaal. Paradijsje hoor! .
#kenia #kenya #dianibeach #dianiwhitehouse #airbnb #airbnbparel #afrika #nevernottraveling #bestbeachesoftheworld #whitebeach #luxurytravel #luxurylifestyle
 • Ga je naar de Algarve en wil je iets bijzonders doen? Restaurant Caniço is gebouwd in de rotsen, gespecialiseerd in lokale vis en trakteert je op Cousteau-achtige filmpjes geprojecteerd op de rots. Je kunt er terecht voor lunch en diner, echt een aanrader! .
#portugal #algarve #rockrestaurant #canicorestaurante #michelinguide #local #fishrestaurant #luxurylifestyle #luxurytravel
 • Kleurrijk Lagos - en eind oktober is het nog heerlijk in de Portugese Algarve 💚
 • Het is nog goed toeven in de Portugese Algarve en wat is het er prachtig met alle krijtrotsen, grotten en blauwe water. Wat is jouw favoriete herfstvakantie zonbestemming?
.
#portugal #algarve #benagil #caves #praia #portugesekust #herfstvakantie
 • Throwback Thursday naar een van de meest romantische plekjes van Annecy 🖤
 • Precies 4 jaar geleden reisde Sabine af naar Iran, een reis die haar leerde meer ruimte te maken voor verveling en spontaniteit, je nog meer open stellen voor het onbekende en de mensen die daardoor op je pad komen en dat van de vooroordelen niets klopte. Een van de mooiste reizen ooit. En ja, ook daar genoeg hippe zaken en je kunt je ook gewoon optutten met een andere hoofddoek.
.
4 Years ago Sabine traveled through Iran and it was such an enriching trip, teaching about loyalty, hospitality and prejudices. 
#iran #haftkhan #shiraz #travel #nevernottraveling #forevercurious
 • Als je nog niet helemaal overtuigd was van de schoonheid van het meer van Annecy 💙
 • Een abdij omgetoverd tot hotel, spa, restaurant, brasserie én wedding location aan met meer van Annecy. Hier is het echt leven als God(in) in Frankrijk @abbayedetalloires
.
#savoiemontblanc #talloires #abbaye #lacdannecy #meervanannecy #annecy #frankrijk #luxurylifestyle #luxurytravel #upgradeyourstyle
 • Annecy is zo mooi, zelfs als de zon even niet schijnt en het water even niet turquoise blauw op de foto wil. Instagrammable plaatjes, een geweldige kaasjuwelier, zelfs street art. Oui, c’est nice in Annecy 👌🏻
 • Als je zelf over Lac d’Annecy uitkijkt snap je wel waarom Cezanne het zo mooi vond om te schilderen en het Lac Blue noemde. Het is het schoonste en helderste water van Europa en je blijft maar ‘oh’ en ‘ah’ roepen bij alle schilderachtige plaatjes.
.
#savoiemontblanc #talloires #lacdannecy #cezanne #checkinpr #frankrijk #luxurytravel #laclife #annecy #lacdannecy #abbayedetalloires #windowview #pictureperfect

Follow Me!

gili's corner

6 vragen aan: IENS insider Almir Ambeskovic

14/03/2018
Reading Time: 3 minutes

Al een tijdje werk ik voor IENS en daarvoor kom ik op geweldige plekken en ontmoet ik bijzondere mensen. Zo ook Almir Ambeskovic, eindverantwoordelijke voor IENS op de Nederlandse, Italiaanse en Scandinavische markt.

1. Kun je ons meer vertellen over je verhaal als ondernemer? En is reizen altijd een deel van je leven geweest?
Ik ben in 1977 in Sarajevo geboren, maar ben toen ik nog heel jong was naar Italië verhuisd, dus reizen is altijd al een deel van mijn leven geweest. Ik ben 15 jaar ondernemer geweest, heb drie startups opgericht en geleid naar succesvolle exits. In het verleden ben ik ook erg actief geweest als ondernemer, waaronder onder andere de functie van vicevoorzitter bij Assolombarda, de Italiaanse nationale vereniging van jonge ondernemers. Ik manage nu verschillende markten bij TheFork. Ik reis veel voor werk, omdat ik een halve week in Italië en de andere helft in Amsterdam doorbreng. Daarnaast vlieg ik vaak naar Parijs – waar het hoofdkwartier van TheFork is – Stockholm, Kopenhagen en Barcelona. Natuurlijk reis ik ook voor plezier. In de winter ga ik graag skiën in Noord-Italië dus niet ver van Milaan met mijn gezin en in de zomer hou ik van stranden. Vorig jaar ging ik naar Griekenland (Mykonos en omliggende eilanden). Daarnaast reis ik eens in de zoveel tijd naar mijn familie in Sarajevo en het gezin van mijn vrouw in de regio Emilia Romagna. Daarom heb ik altijd een koffertje klaar staan!


La Scaletto in Milaan.

2. Aangezien je nu veel reist voor IENS en TheFork, wat zijn je favoriete hotspots?
Ik breng de meeste van mijn weken door in Milaan en Amsterdam. Milaan is een stad die echt floreert sinds de Expo in 2015, met veel evenementen en restaurants. Belangrijkste attracties zijn Duomo, Castello, Cenacolo Vinciano en er zijn veel interessante musea en exposities. Wat betreft mijn favoriete plek dat is de Piazza Gae Aulenti, wat eigenlijk dicht bij het kantoor van TheFork ligt en een nieuw deel van de stad is met veel skyscrapers en winkels. In vergelijking met de rest van Italië lijkt Milaan sterk op andere Europese steden, dus je kunt echt elke keuken vinden die niet alleen typisch is voor de de stad. Als je de Milanese keuken wil uitproberen, zou ik La Scaletta, Ristorante Nabucco en Ratanà aanbevelen. Voor een avond uit of een romantisch diner is Ceresio 7, een prachtig restaurant. Voor de lekkerste pizza zou ik Pizzagourmet Giuseppe Vesi en A Pazziella aanraden.


Het IENS Insider Diner bij MOS Amsterdam

“MOS Amsterdam is een van mijn favorieten.”

In Amsterdam probeer ik elke week iets anders uit. Tot nu toe behoort MOS Amsterdam, wel tot een van mijn favorieten, hier hebben we onlangs Insider, een nieuw segment op IENS gelanceerd. Wat ik zo leuk vind aan mijn trips naar Amsterdam zijn de kwalitatieve hotels, elke week probeer ik een ander uit, zodat ik ook steeds alle wijken in Amsterdam steeds beter leer kennen.Tot nu toe behoren, Het Andaz, Het Conservatorium, Het Krasnapolsky en het Pulitzer hotel tot mijn favorieten in Amsterdam.

Mos Amsterdam Iens Insider diner

3. Wat zijn je favoriete vakantielanden?
Vanwege de kinderen ga ik in de zomervakantie het liefst naar plekken die niet zo ver weg zijn, zoals de Griekse eilanden, Ibiza en Formentera maar ik kan ook Sarajevo aanraden, de stad waar ik ben geboren.

4. Wat neem je altijd mee op reis?
Een reis kussen. Ik probeer zoveel mogelijk bij te slapen als ik in een vliegtuig zit.


Met het team op uitje.

“Weekend is voor familie.”

5. Hoe vaak ga je doordeweeks uit eten en hoe houd je een gezond evenwicht tussen werk en privé?
Ik ga ten minste drie of vier keer per week uit eten. Om een ​​gezond evenwicht tussen werk en privé te behouden, ben ik in het weekend altijd bij mijn familie. Bovendien ga ik tijdens de lunchpauze naar de sportschool als ik in Italië ben en soms plan ik een ski-trip in in het weekend.

Almir Ambeskovic

6. Je visie als ondernemer en een paar laatste woorden..
Als ondernemer denk ik dat je moet geloven in een startup-idee, natuurlijk als het is gebaseerd op een solide businessplan. Toen ik in 2011 met restOpolis voor het eerst online restaurants opende in Italië, waren veel beleggers terughoudend omdat ze niet geloofden dat een digitale dienst als de onze zou kunnen groeien in een land met een grote digitale kloof als Italië. Niettemin waren gebruikers klaar voor de verandering. Nu is Italië overgenomen door TheFork en is het de derde markt in de groep.

Gili Papier

Is gek op koken en het ontdekken van nieuwe culinaire hotspots. Ze is vaak op pad in binnen- en buitenland en schrijft graag over haar (reis)avonturen. Om al dat eten in balans te houden sport ze veel en gaat ze graag naar yoga. In Gili’s corner geeft ze tips voor op reis en een kijkje in haar dagelijkse leven.
Gili Papier

Instagram

 • Saw my wallpaper in action 🐆
Safari life completed ☑️
Photo magic shot @byliselore and her new Sony gadgets
.
#safari #maasaimara #kenya #leopardloar #leopardroar #wallpaper #photography #bushlife #wildlife #nationalgeographic #natgeoirl #africamcflashtours #luxurytravel #luxurylifestyle
 • Sundowners with wine in the wild ✔️
Not in the picture: the 🦒 who didn’t want to model 📷 @byliselore .
#safari #bushlife #sundowner #kenya #wineinthewild #luxurytravel #africa
 • Me running into the sea. Wow, what an incredible coast, white sandy beaches, clear blue water. Stayed at one of the nicest Airbnb’s ever, with the best care of John and his friends. All fueled up for the bush life, starting tomorrow! .
#kenia #kenya #dianibeach #airbnb #airbnbpearl #hiddengem #luxurytravel #sustainabletravel #whitebeach #beachlife #africa #beautifulworld #travel #experience #coastline
 • Out of Office 🧳
From family holiday in Portugal to adventure and hugging a close friend in Kenya. Final packing, work etc. before stepping on the plane tomorrow. Excited much! 
Drone footage by @herendelsewhere 💙
.
#outofoffice #travelbug #nevernottravelling #reunite #kenya #bushlife #safari #beach
 • If life gives you lemons 🍋 squirt someone in the eye! Happy Sunday!
.
#algarve #Portugal #casacaravela #lemontree #makeyourownquotes #makelemonade #garden #luz #faro
 • Is it weekend yet? 
And this pretty much sums up last week in Portugal: relaxing with a permanent smile on my face. Slept for days, read books, took naps on the beach, by the pool and in the hammock.
#portugal #holiday #hammocktime #autumnbreak #nevernottraveling #zenbine #selfcare #unwind #dogoodseebetter #neubaueyewear
 • The house in the middle was our home in Portugal last week. Incredibly thankful for the family holiday, spending time together, making memories 💙🙏🏻 Drone capture by @herendelsewhere @herrehuberts and @elisedewitte. Oh and we fully paid, nospon, but a very sincere shout out to Sascha from @surfeninportugal.nl who arranged the incredible house, transport etc. .
#portugal #praiadaluz #lagos #faro #familyholiday #autumnbreak #villa #luxurytravel #surfeninportugal #dronefootage #herendelsewhere #thankful #throwback #tbt #throwbackthursday #travelmemory
 • Geeky gadget loving @ninaphilomene and @sabinedewitte show how easy it is to install the Philips Hue Play HDMI Sync box #philipshue #review #hdmi #howto #install #techgirls #sabcollab
 • The pretty lights at Luz 💛
 • Picture perfect .
#portugal #praiadaluz #luz #algarve #lagos #familyvacation #villa #pictureperfect #holiday #painting #white #whitehouses #upgradeyourstyle #mediterraneanhouse #luxurytravel
 • Amsterdam skyline = home 💙 📸@dishtales

Follow Me!