Cocooning Travel

7 Dagen niets

Vakantie op het strand

Vakantie

Morgenavond vertrek ik voor een weekje naar het ultieme relax- en party eiland Ibiza. Met 5 vrienden hebben we een villa en 2 huurauto’s geregeld voor een weekje zon, zee, strand en vooral geen werk en internet. 7 Dagen niets. Offline zijn (ik moet iedere werkdag nog wel online zijn voor een klant, maar dat is mijn enige contact met de online wereld). Buiten zijn, lekker eten, slapen en even nergens aan denken. Of juist wel…

Ruimte

De afgelopen maanden waren druk. Een heerlijk volle agenda vol leuke opdrachten, afspraken en interessante ontmoetingen. Maar ik merkte de afgelopen 3 weken ook dat het me meer moeite koste om net zo scherp te blijven. Alles koste wat meer tijd, de creativiteit, leuke ideeën en mooie plannen lieten steeds langer op zich wachten. Nog steeds ligt er een grote stapel nog uit te werken dingen in de kast. Maar daar moet ik na dat weekje vakantie nog maar eens naar kijken, met een leeg hoofd als ik weer volledig op scherp sta.

Pauze

Een weekje vakantie is ook een weekje blogpauze. Hoewel ik vast heel veel zal schrijven, gaat mijn Macbook ook een weekje in vakantie modus. Een laptop aan de rand van het zwembad is niet verstandig en zo kom ik zeker weten ook niet in de verleiding om toch weer in de standaard laptophouding te klimmen, waar ik inmiddels al bijna in vergroeid ben.

Wat doe jij in je vakantie? Waar ga je heen? En ga je tijdens je vakantie ook helemaal offline? Anders wel een Droam mee nemen natuurlijk, zodat je bij thuiskomst geen kater krijgt van je telefoonrekening!

Lekker met je voeten in het zand op het strand

Vakantie op het strand

(Deze foto’s maakte ik een maand geleden op het strand van Barcelona, hopelijk kom ik nog iets bruiner terug ;))

Sabine de Witte