Travel

Aan de Spaanse kust

En weer een lange stilte. Deze keer omdat ik vrijdag een ganglion heb laten verwijderen. Niet de eerste keer, maar tochhad ik even onderschat hoe vervelend dat ook alweer is. Typen gaat dus lastig. Gelukkig had ik het gepland vlak voor een mini-vakantie. Morgen ga ik namelijk op roadtrip naar Bilbao. In een blitse Audi vertrek ik met TravellingTwo partner Patrick naar de Spaanse noordkust. Via een tussenstop in Nantes en wat schattige surfdorpjes aan de Franse kust rijden we die kant op. In Bilbao wacht een villa met 10 onbekenden, gelinkt door 1 persoon. Daarmee ga ik 3 dagen chillen, het BBK Festival bezoeken en genieten van het Spaanse tranquilo leventje. Vervolgens ga ik nog 2 dagen naar San Sebastian, voor het eten en om te surfen (als mijn hand dat toe laat, fingers crossed). Op de terugweg maken we een stop in La Rochelle of Parijs, om weer fris, opgeladen en sun kissed terug te keren naar Nederland. Werken ga ik niet, bloggen wel, zodra mijn hand dat toe laat. En uiteraard deel ik via social media alle gave dingen die ik daar tegenkom.

De out of office staat aan, met dit plaatje kom ik helemaal in de stemming en ik piep er tussenuit om in te gaan pakken. Hasta Pronto!

http://youtu.be/JMPYmNINxrE

Sabine de Witte