Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Sabine de Witte

Hoi, leuk dat je mij hebt gevonden op YourAmbassadrice.com. Ik ben Sabine, 31 jaar en ambassadrice van het goede leven. Op het gebied van reizen, hotels, eten, spa’s, mode en hotspots. Naast YourAmbassadrice.com werk ik freelance als content creator en online marketing consultant voor verschillende klanten, voornamelijk in de reisbranche en de start-up scene. Ik droom er van om ooit nog in Parijs te wonen, een boek te schrijven en met mijn kennis over reizen en culturen de wereld een beetje mooier te maken.

Regelmatig kom ik voorbij in EditieNL als reisblogger, host of organiseer ik events of mag ik spreken over mijn leven als ‘Digital Nomad’. Sinds 2008 schrijf ik hier over alles wat mij boeit.

Ik drink graag een wijntje, slurp heel graag oesters, ben verslaafd aan nagellak, gadgets en social media en er stijlvol uitzien. Upgrade your style is mijn motto, het hoeft niet altijd casual in jeans. Al kan ik daar ook af en toe wel in rondlopen.
Op YourAmbassadrice geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik alles wat ik het delen waard vind en lees je mijn reisverhalen. Geen korte blogs of professionele foto’s, maar de wereld zoals ik die zie en beleef. Kort van stof ben ik niet, als ik eenmaal begin te tikken vloeien de woorden er vanzelf uit. Hopelijk geniet je van mijn avonturen!

Sabine Azoren

Foto door Jurjen Drenth

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!