Hotspots

ACE Hotel Londen

De afgelopen jaren heb ik in heel veel verschillende hotels overnacht. Van luxe 5-sterren prinsessenkamers, tot oude kastelen en ‘affordable luxury’ bij citizenM. Een van mijn favoriete hotel herinneringen is toch wel aan mijn verblijf in het ACE hotel in New York. De sfeer, de mensen, de inrichting, alles is mij bij gebleven. Mijn hart maakte dan ook een klein sprongetje toen ik hoorde dat het ACE hotel eindelijk een Europese vestiging gaat krijgen, en wel in de hippe Londense wijk Shoreditch. ACE Hotel Londen opent in september haar deuren.

ACE Hotel hipheid

Alle ACE Hotels zijn gevestigd in bijzondere gebouwen. Zo was New York een boksschool en zal het oude, saaie businesshotel Crowne Plaza plaats maken voor hippe buzz in Shoreditch. Alex Calderwood springt altijd handig in op booming locaties, zoals Shoreditch, waar veel startups zijn gevestigd, het urban safari Hoxton hotel zit en veel feesten, pop-ups en creatieve events worden gehost. ACE staat voor ‘Alive’, ‘Creative’ en ‘Energetic’, wat je terug ziet in de kamers, de mensen en de details.

ace hotel londen shoreditch first impressions

Ik geloof dat ik al weet waar ik slaap tijdens mijn volgende Londen tripje 🙂 Tot die tijd volg je op de Facebook pagina alle ontwikkelingen rondom het ACE hotel in Londen.

[google-maps width=500 height=375]

Sabine de Witte