amsterdam

ADE – Amsterdam danst en eet

Vanaf morgen barst Amsterdam weer 5 dagen (en vooral nachten..) uit zijn EDM voegen. Eén van de allermooiste weken in het jaar als je van dance music houdt…. Waar je moet zijn voor de feestjes, dat weet je inmiddels wel. Maar er is meer dan alleen muziek tijdens ADE. Om al die nachten vol te houden moet er ook gegeten worden. Hieronder een paar van de beste plekken, vaak zelfs met ADE special. Amsterdam, Dans en Eet se!

ADE Hotspots om jezelf weer op te laden

ADE gaat eigenlijk 24/7 door, zo begint het al vroeg in het Andaz hotel met de Morning Rave & Shine, kun je overdag op verschillende venues helemaal uit je dak gaan of kom je weer langzaam in het ritme van alle dag bij een lekkere brunch, stevige lunch of volwaardig dinner. Markeer deze plekken maar op je ADE mapje!

SNCKBR

Voorbereidingen treffen voor een avond lang clubben met een (pre) party 3-gangen menu en bottle service? Een perfect hangover ontbijtje inclusief pancakes, brownies en croissants? Vanaf 19 t/m 23 oktober is SNCKBR je partner in crime. Houd Facebook in de gaten voor meer informatie. Inside tip: Wanneer je jouw ADE ticket laat zien op de dag van het feestje krijg je een shotje van het huis!

PARK

Juist even de feestdrukte ontvluchten? Vanaf 21 oktober kun je de nieuwste hotspot van Amsterdam Oost ontdekken: café-restaurant PARK. Midden in het Oosterpark geniet je van de best uitgevoerde klassiekers in een all-day dining concept, terwijl je al nippend van je recovery-sapje geniet van een rustgevend uitzicht. En daarna weer gewoon door!

Deliveroo

Brak op de bank hangen wordt een feestje met Deliveroo. Bestel je favoriete ontbijtjes, burgers, salades of sapjes om thuis even bij te komen van het feestgedruis. Uiteraard kun je ook bier of wijn bestellen, voor als de kater weer over is. Mocht Deliveroo je te lang duren, probeer dan ook zeker UberEATS, met de code eats-uberyourambassadrice krijg je €10 korting op je bestelling en ontvangen wij hangover-food te goed!

The Pool

Je kater verdwijnt als sneeuw voor de zon dankzij de Mediterraanse gerechten van The Pool. Bouw je tafel vol met gerechten om te delen met je vrienden en drink je hoofdpijn weg met The Pool Cocktail.

https://www.instagram.com/p/BGjBsyGMtYT/?taken-by=divein_thepool

Cocktailbar The Tailor

Op zoek naar een oase van rust en klasse tijdens de ADE gekte?  Kom langs bij The Tailor voor een tailor-made experience en geniet van een ‘Romeo Y Julieta wide Churchill sigaar paired met Sipsmith London Dry Gin’ voor €15,00 op het overdekte en verwarmde terras. Juist behoefte aan meer spanning? Wees één van de eersten om de nieuwe ‘Custom Made’ cocktail te proberen voor €12,50 of bestel de beroemde Cuban Mist voor €9,50.

Jackson Dubois

Jackson is wijnmaker, kosmopoliet, en wereldreiziger met een thuisbasis op het Amsterdamse Spui. Overdag Caffe Esprit, ‘s avonds bar Jackson Dubois waar je de herinneringen van iedere globetrotter proeft. Tijdens ADE hanteert Jackson een speciaal menu voor € 25 per persoon waarbij je een tafel vol bites kunt verwachten om te delen met je tafelgenoten.

The Butcher

Als je dan toch aan de burgers gaat, ga dan voor de beste. Bij The Butcher kun je losgaan op de royale ‘The Butcher’ Angus beef burger of ‘The Butcher’s Wife Favourite’ kipburger. Met een burgerbar in West, de Pijp én tegenwoordig ook op de hoek van de Spuistraat is The Butcher altijd in de buurt. And it’s bloody delicious! 

Oesters bij Baut & Dreesman

Een goede opwarmer voor weer een mooie avond dansjes maken. Oesterfest bij Baut & Dreesman, vanaf 17.00u oesters voor een euro. Een smakelijk en stijlvol begin van ADE!

Wat zijn jouw snode ADE plannen en wat is jouw favoriete recovery plek?

Sabine de Witte