Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

amsterdam Weekendtips

Affordable Art Fair

27/10/2016

Wat te doen als je wel kunst wilt kopen, maar niet helemaal weet waar te beginnen? Dan is de Affordable Art Fair jouw gateway to art. Met al meer dan 11 edities op haar naam strijkt de beurs, met betaalbare kunst voor iedereen weer neer in Amsterdam. Van 27 tot en met 30 oktober bewonder je betaalbare kunst op de Affordable Art Fair aka AAF in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord.

rik-groenland-highres-15 rik-groenland-highres-14 rik-groenland-highres-11

AAF - Art is ready

rik-groenland-highres-6 rik-groenland-highres-5 rik-groenland-highres-1

Afgelopen dinsdag namen wij al een kijkje tijdens de opbouw van de beurs. Ondanks dat nog niet alle kunst was opgehangen hing er al zoveel moois dat ik mijn volledige jaarsalaris er met gemak stuk had kunnen slaan. Het concept van de beurs is simpel; alle kunst valt in de categorie van €100,- tot maximaal €6000,-. Hiermee wordt kunst dus voor iedereen betaalbaar. Veel van de kunst kun je direct afrekenen, laten inpakken bij de speciale balie en zo in je fietskrat zetten.

De Kromhouthal ligt op een kleine 5 minuten fietsen vanaf het IJplein wat dan weer elke 8 minuten via een pontje vanaf CS te bereiken is. Het is de oversteek waard! En als je er dan toch bent, nieuwe hotspot FCHyena, de foodmarket, de Goudfazant en Stork zitten op loopafstand van de Kromhouthal.

Durf jij je kunstzinnige kant te ontdekken en durf je de stap naar het AAF te zetten? Toegangskaarten bestel je online!

Fotocredits: Rik Groenland

Volg Manon v

Manon van Buren

Editor voor Your Ambassadrice met een grote liefde voor kunst en cultuur. Drinkt graag mooie wijn of een spannende cocktail en ontdekt graag nieuwe wereldsteden.
Manon van Buren
Volg Manon v

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!