Travel

Travel Alberta: Thelma & Louise op pad

safe travels

Gister vertrok ik naar Canada om de regio Alberta te verkennen. Op het programma staan dingen waar je mij en partner in crime Karin Barnhoorn van ChapterFifty heel gelukkig mee maakt en vooral met luxe te maken hebben. Als een ware ‘Thelma & Louise, inclusief Hermès shawls, gaan wij straks de paden op, de lanen in, op ontdekkingstocht in Alberta.
Van yogales tot golfen op de mooiste banen van Canada, slapen in kasteelachtige hotels zoals Fairmont Jasper Lodge, een helikopter tour boven Edmonton, Western Canada Fashion Week, kanoën, Lake Louise, de Glacier Skywalk (niet voor mensen met hoogtevrees!), paardrijden en Spa Treatments. We worden dus ontzettend in de watten gelegd de komende dagen, maar daar moeten we ook zeker wat voor terug doen. In de komende 8 dagen rijden we van Calgary via Edmonton, Jasper, Banff/Lake Louise en Conware terug naar Calgary. Een vol programma maar ook genoeg tijd om tijdens het road trippen te zoeken naar elanden en misschien, fingers crossed, zien we zelfs beren op de weg. Je snapt, alleen van het programma en het idee werd ik al zo enthousiast!
http://i558.photobucket.com/albums/ss29/your-ambassadrice/free-download-this-stunning-alberta-scene-for-your-device-background-image-L-6_zpsxtso5osm.jpg

Inpaktips Alberta

Grote uitdaging was het inpakken voor deze reis, want golfspullen, heel veel kleding want het is al best fris. Totdat het zonnetje doorbreekt en het heerlijk Indian Summer weer is. Laagjes zijn dus key.travel alberta roadtrip Een aantal items die in mijn koffer zitten:

Travel Alberta

Je kunt onze reis volgen op social media met o.a. de hashtags #travelalberta en #thelmaandlouise. Op Foursquare staat een lijstje met plekken die ik sowieso ga bezoeken, mocht je nog tips hebben, altijd welkom! Genieten jullie mee?

Sabine de Witte