amsterdam design

Amator

Amatør Collection

Scandinavische invloeden in huis en in mode hebben mijn voorkeur. Ik draag graag Filippa K, COS (sinds gisteren open in Amsterdam!) en andere op Scandinavische simplicity gebaseerde merken. Toen ik afgelopen week kennis maakte met de Amatør collectie, sloeg mijn hart een paar keer over. Representatieve kleding van mooie, luxe materialen zoals suede, leer en speciale wolsoorten, waar je op kantoor maar ook op een feestje of casual mee voor de dag kunt komen. Stiekem werd ik verliefd op het blauwe colbert met de leren accenten, het zwarte jurkje met leren mouwtjes en het bordeaux gekleurde suede jasje.

Noorse kantoorinvloeden

Bedenkster van de kledinglijn is Eline Starink, van oorsprong Noorse, en tijdens haar (kantoor)banen liep ze iedere keer tegen hetzelfde issue aan: geen mooie, betaalbare kleding waar je je lekker, modieus en representatief in voelt. Daar besloot ze verandering in te gaan brengen en als je het mij vraagt is dat super goed gelukt!

De collectie komt binnenkort online en in enkele winkels te liggen, hou vooral de website in de gaten! www.amatorcollection.com.

En om je even lekker te maken, kijk naar het prachtige filmpje! Heel veel succes Eline en team, wat een mooi merk hebben jullie neergezet!

AMATOR COLLECTION from EyEFORcE on Vimeo

Sabine de Witte