geeky girl

Amazon Prime Day: luxe shoppen voor een vriendelijk prijsje

primeday amazon 2018

Voor het eerst kun je in Nederland mee doen aan Amazon Prime Day. Amazon, de bekende webshop uit de Verenigde Staten, zet steeds meer voet aan de gron in ons land. En na Prime Day staat het helemaal op de kaart, want op 16 en 17 juli shop je er met grote kortingen! Als Amazon Prime member krijg je je bestellingen nog sneller en ontvang je nog meer korting. Bovendien kun je video’s en series kijken via Amazon Prime Video. Ik ben er even ingedoken, en jep, zo’n lidmaatschap loont zeker!

Amazon Prime Day

Prime-leden in Nederland hebben anderhalve dag, van 12.00 uur op 16 juli tot 24.00 uur op 17 juli, exclusieve toegang tot duizenden aanbiedingen. Ze kunnen shoppen in een groot aantal productcategorieën, zoals elektronica, smartphones en tablets, doe-het-zelfartikelen, smart home, speelgoed, mode, sport en nog veel meer. Nog geen lid? Iedereen kan meedoen! Meld je aan of neem een gratis 30-dagen proefabonnement op amazon.de/primeday en profiteer direct van Prime Day. Onder andere Dyson (jawel, van de stofzuigers, mijn favoriet!) doet mee met

“Prime-leden hebben anderhalve dag, dus 36 uur, toegang tot onze beste deals, met keuze uit meer dan één miljoen wereldwijde aanbiedingen,” zegt Jeff Wilke, Amazon CEO Worldwide Consumer. “Leden kunnen naast de deals exclusieve Prime Day Launches bestellen van honderden merken over de hele wereld. Dit wordt voor onze meer dan 100 miljoen betalende Prime-leden de beste Prime Day-viering ooit.”

primeday

Prime Day: meer dan alleen geweldige deals

Honderden gevestigde en nieuwe merken presenteren alleen voor Prime-leden exclusieve nieuwe artikelen, content en special-edition-producten, die een beperkte tijd beschikbaar zijn. Zij kunnen de felbegeerde Prime Day Launches als eerste proeven, proberen, beluisteren, aantrekken of wat dan ook. Voor Nederland gaat het onder meer om Samsung smartphones, Samsung Galaxy tablets, Bose Quiet Comfort hoofdtelefoons, Fitbit fitnesstrackers, Philips Hue verlichting, TomTom navigatie, stofzuigers en robotstofzuigers van Philips en Dyson, Philips Sonicare tandenborstels en badkleding en lingerie van Sylvie Meis – exclusief bij Amazon.

Tips voor topdeals op Prime Day

Ervaar wat tientallen miljoenen Prime-leden over de hele wereld op Prime Day 2017 al ontdekten: dit is een unieke kans om de beste deals van Amazon binnen te halen, met ook nog eens superlage prijzen. Dit jaar breidt Amazon uit met zes uur extra winkeltijd en dagelijks 50% meer Spotlight Deals – met de hoogste kortingen op topmerken en de populairste producten. Met de volgende tips haal je het maximale uit Prime Day:

  • Krijg een sneak peek via de Amazon App – het is altijd afwachten welke duizenden aanbiedingen er precies zijn tijdens Prime Day, maar via de Amazon App krijg je alvast een voorproefje. Hoe? Klik op de Prime Day banner in de app en bekijk alvast een aantal producten die in de aanbieding komen. Wij kunnen alvast verklappen dat het in Nederland onder meer gaat om Samsung smartphones, Samsung Galaxy tablets, Bose Quiet Comfort hoofdtelefoons, Fitbit fitnesstrackers, Philips Hue, TomTom navigatie, stofzuigers en robotstofzuigers van Philips en Dyson, Philips Sonicare tandenborstels en badkleding en lingerie van Sylvie Meis. Hebben!
  • Volg deals en laat jezelf waarschuwen – Via de app kun je Lightning Deals volgen. Dit zijn Amazon-aanbiedingen die elke paar minuten verschijnen en slechts een bepaalde periode lopen. Niet alleen vind je hier de huidige deals, maar ook kun je zien welke aanbiedingen er nog komen. Door te klikken op ‘Volg deze deal’ krijg je vanzelf een melding op je telefoon als de aanbieding start
  • Check vooral de Prime Day Launches – Amazon heeft al een lijst met Prime Day Launches bekendgemaakt. Kijk snel hier om te zien welke nieuwe en exclusieve producten voor Nederland alleen voor Prime members beschikbaar zijn én die je alvast kunt reserveren.
    Houd de aanbiedingen van Amazon-merken in de gaten – De Prime Day lovers internationaal weten dat hét moment om producten van de private label-collecties van Amazon te kopen altijd op Prime Day is. Kortingen lopen hoog op! Dus mocht je fan zijn van Amazon producten, check de aanbieding tijdens Prime Day!
  • Meld je aan als Prime Member – Misschien wel de belangrijkste tip: meld je aan als lid van Amazon Prime als je dat nog niet bent via amazon.de/primeday. Dan kun je direct profiteren van Prime Day! Het mooie is dat een proefabonnement van 30 dagen helemaal gratis is en daarna betaal je maar € 3,99 per maand. Het mooie is dat je dan niet alleen profiteert van Prime Day, maar ook van gratis bezorging van miljoenen items in een dag, onbeperkt streamen van films en series dankzij Prime Video, heel veel gameplezier via Twitch Prime en onbeperkte foto-opslag met Prime Photos.
    Last but not least: zet Prime Day in je agenda! – Als het nog niet in je agenda staat, 16 juli om 12.00 start Prime Day, dus zorg dat je het niet mist!

Happy first Prime Day!

Sabine de Witte