amsterdam tips

Amsterdam Series Weekend

Volgend weekend is het 1e Amsterdam Series Weekend in de Westergasfabriek. Met dit weer kan ik me ook bijna geen betere invulling van het weekend bedenken: lekker lui series kijken in bed of op de bank. Tijdens dit weekend kun je oude series bekijken de kick-off van nieuwe seizoenen bijwonen of een marathon houden. Borgen seizoen 2 gaat er van start, Penoza seizoen 3 en natuurlijk mogen series als Breaking Bad en Game of Thrones niet ontbreken.

Primeurs, behind the scenes en meer

Tijdens het Amsterdam Series Weekend kun je meer dan alleen achterover gezakt series kijken. Op het programma staan onder andere Q&A’s, huiskamergesprekken met acteurs als Katja Schuurman, een Breaking Bad afterparty, er is een heuse South Park sing-a-long en ook oude series zoals Wallander zijn terug te zien.

[adsense]

amsterdam series weekend

Mijn favoriete series

Hoewel ik zelf weinig tv kijk kan ik me volledig verliezen in een serie. En als ik ergens mee begin, wil ik het ook af kijken. Zo zie ik lijdzaam wekelijks toe hoe slecht de verhaallijn van Nikita is geworden, volg trouw Grey’s Anatomy en heb ik de 10 afleveringen van Mr. Selfridge alweer verslonden. Ik moet toch iets om het Gossip Girl op te vullen. Met Breaking Bad ben ik halverwege gestopt, het boeide me niet genoeg. Game of Thrones staat op mijn to watch lijstje, als er in de regen zo’n enorme rij staat voor een tentoonstelling, moet het wel goed zijn. Ik ben erg nieuwsgierig naar Newsroom en ga daar zondag zeker even naar kijken. Kaarten koop je hier!

Wat voor serie kijk jij graag? Lijkt het je wat, zo’n series weekend?

Sabine de Witte