amsterdam

Amsterdamse Hotel Nacht

amsterdamse hotel nacht 2013

Komend weekend nog niets gepland en zin om Amsterdam in te gaan? Dan staat er een vol en bijzonder weekend op het programma! Van zaterdag op zondag is het namelijk Amsterdamse Hotel Nacht. De nacht bij uitstek om toerist in eigen stad uit te hangen. De afgelopen maanden kon je voor een prikkie een hotelkamer boeken in een van de vele hotels in Amsterdam. Behalve slapen organiseren veel hotels, musea, het Concertgebouw, Spa Zuiver en nog veel meer instanties verschillende activiteiten. En… er zijn nog kaarten!

Amsterdamse hotels boeken

Hoewel de meeste hotels al vol zitten, zijn er nog een paar 2-persoons hotelkamers beschikbaar. Bijvoorbeeld het citizenM city hotel, het luxe College Hotel, het bekende Park Hotel en het duurzame Conscious Hotel. Tijdens de Amsterdamse Hotelnacht slaap je daar vanaf € 55,00. Wil je nog last minute een weekendje weg, dan is dit je kans!

Programma Amsterdamse Hotelnacht

Slaap je niet in een deelnemend hotel, maar wil je wel graag deelnemen aan het programma en gebruik maken van fijne korting? No worries, dan koop je een passe partouts voor € 17,50. Bij sommige activiteiten is vooraf reserveren nodig, dus wees snel en check het programma goed.
Deze onderdelen springen er voor mij uit:

  • Pop up Gallery bij het Andaz hotel. Ik hou van pop-ups en het Andaz!
  • De hoogste ijsbaan van Amsterdam bij het Double Tree by Hilton. Ik hou van schaatsen, mooie uitkijkplekken en Amsterdam!
  • de Albert Cuyp tour van het nog niet geopende Sir Albert hotel, het ziet er zo gezellig uit, ik ga zeker een kijkje nemen!

Als je heen gaat loop je mij sowieso op deze plekken tegen het lijf, ook ga ik nog even een kijkje nemen bij het Amstel hotel, natuurlijk het Conservatorium bezoeken en de winter jazz van het College Hotel klinkt ook aantrekkelijk, zeker met de weersvoorspellingen!

Fijne Amsterdamse Nacht en laat je komend weekend vooral rondrijden door Uber, partner van de Amsterdamse Hotelnacht!

Sabine de Witte