Travel

Andere boeg

Al ruim 2 jaar blog ik aaneengesloten. Wat begon als een dagelijkse update van mijn ervaringen, gevoelens etc. is nu een paar keer per week mijn moment van reflectie. Alles wat ik kwijt wil plaats ik hier, ongeacht wat anderen er misschien van vinden. Ik begon dit anoniem, voor mezelf en zo zal ik dat altijd blijven doen. Natuurlijk is het leuk als je goed gelezen wordt en leuke reacties krijgt. Naast dit blog hield ik nog steeds mijn sabinedewitte.wordpress.com bij, waar ik dingen die ik mooi of leuk vond spotte. Het bijhouden van twee blogs kost me nu gewoon te veel tijd.

Over een andere boeg dus. Alles gaat door elkaar, mijn persoonlijke stukjes, de gadgets, techniek, reviews en recensies en de ‘verzoekjes’ om ergens over te schrijven. Want die krijg ik steeds vaker. En voer ik uit als ik achter het product of de dienst sta. Daar word ik zelf beter van, niet zozeer in €uro’s, maar ook voor links, mijn naamsvermelding etc.

Ik weet zeker dat er daardoor mensen zullen afhaken. Maar ik heb vorige week gezien dat het ook veel nieuwe bezoekers oplevert als je als een van de eersten een recensie blogje over een nieuw restaurant in Amsterdam schrijft.

Ik hoop dat je blijft lezen en reageren. Ook als je het niets vindt.

Sabine de Witte