geeky girl

Friday Favorite: Apple Watch

apple-watch
Sinds een paar weken loop ik met een slim horloge om mijn pols. De Apple Watch kon natuurlijk niet ontbreken in mijn gadget collectie. De eerste 2 weken vond ik er weinig aan. Praten tegen je horloge staat toch een beetje gek, je moet nog steeds je telefoon bij je dragen etc. Bovendien kreeg ik huidirritatie van het bandje.
De ommezwaai kwam toen ik ging reizen en op Tegel Airport in Berlijn mijn boarding pass op mijn horloge had staan en die kon laten scannen. Heerlijk met vrije handen doorlopen! De keer erop volgde er een gate wijziging, die ik prompt op mijn schermpje zag verschijnen. Handig! In Berlijn fietste ik 2 dagen lang de stad door, de Google Maps aanwijzingen op mijn horloge volgend. Ik pak inderdaad minder mijn telefoon, die gebruik ik om te reageren. De Apple Watch is het scherm waarvan ik af lees of iets belangrijk is. Alle notificaties check ik daar op en in gezelschap staat dat een stuk subtieler dan wanneer je steeds op je telefoonscherm zit te kijken.

Ik moet toegeven, ik had er iets meer van verwacht dan een gespiegelde telefoon op een klein scherm, maar het scheelt me tegelijk weer heel veel overbodige ‘schermtijd’. En aan het probleem van huidirritatie door het bandje lijkt Apple ook wat gedaan te hebben, ze hebben een samenwerking met Hermès! Mijn favoriete merk heeft een aantal Apple Watch Hermès horloges ontworpen en ik zie mezelf al helemaal met zo’n leren bandje lopen. Duimen dat ze die los gaan verkopen!

apple-watch-hermes

Sabine de Witte
Laatste berichten van Sabine de Witte (alles zien)