tips

100 Baarden en movember

Mannen met baarden. Either you hate it or you love it. De hipster trend is nog lang niet voorbij. Lucky me, want ik vind een baard charmant. In Antwerpen kwam ik laatst 3 prachtige ‘George Clooney’ achtige mannen tegen, met een ietwat grijzende baard en prachtige lange mantel en hoed. Classy!

100 Beards

Vorig jaar ontmoette ik Jonathan in Glasgow, een geweldige fotograaf. De afgelopen maanden fotografeerde hij 100 mannen met baarden op straat, gedurende 100 dagen. Deze week kwam zijn 100 Beards boek uit, gebaseerd op de 100 mannen met baard en het 100 Beards Tumblr blog daarom heen. Prachtige foto’s, bijzondere baarden en een origineel cadeau voor iedere ‘beard man’.
Volg Jonathan op Twitter om op de hoogte te blijven van zijn nieuwe projecten, prachtige foto’s en 100 beard events!

jonathan pryce 100 beards

Jonathan in actie

Movember

Ondertussen is ook Movember gestart. Ik heb mijn donatie gedaan in het kader van ‘No Big Spender in November‘ en zie al veel mannen worstelen met het bijhouden van hun snor. Als je goed door het baardenboek heen bladert, zie je dat bijna alle mannen met baard ook een snor hebben. Ik kan me mijn vader dan ook niet voorstellen zonder snor en baard. Mocht je nog inspiratie zoeken voor je snor, of van de gelegenheid gebruik willen maken om eindelijk als hipster door het leven te gaan, grijp Movember dan aan en laat ook je baard staan!

Sabine de Witte