tips

By-Bar Amsterdam Private One Day Shop gehost door YourAmbassadrice

Soms ontdek je onverwachts merken waar je een klik mee hebt. Dat heb ik bijvoorbeeld met BY-BAR Amsterdam. Opgericht in 2008 door Barbara Brenninkmeijer, die haar ervaring als inkoopster in de praktijk wilde brengen met een eigen sieraden- en kleding. Daarvoor werd ze deels geïnspireerd
door haar reizen, de werkbezoeken aan India en oude ambachten.
BY-BAR staat voor kwaliteit en kleding die je meer dan 1 seizoen kan dragen. Tijdloos zonder klassiek of tuttig te zijn, modern dankzij trendy kleuren en kwalitatief goede materialen. Regelmatig heb je hier nieuwe collecties voorbij zien komen, mij in een jurkje van BY-BAR gezien of de geweldige sieraden als cadeautip gekregen.

Ik mag jullie nu op een hele leuke manier kennis laten maken met de nieuwe collectie. Op dinsdag 28 oktober host ik een BY-BAR Private One Day Shop in Amsterdam. Hier kun je de nieuwe collectie zien en kopen en op een gezellige manier kennis maken met het merk. Ik laat je uiteraard graag mijn favoriete items zien. Je bent welkom tussen 15.00u en 22.00u bij Simply PR aan de Oudeschans 83. Wil je hier graag bij zijn? Meld je aan via de Facebook pagina. Let op: er is beperkt plek en bij een ‘yes’ op Facebook zie ik je graag de 28e!
Voor meer informatie, check het Facebook event.

Sabine de Witte