Instagram

Follow Me!

Travel

Beauty: Colorshine

18/06/2014
Reading Time: 2 minutes

Een van de niet zo slimme dingen die ik ooit op reis heb gedaan, was met mijn haar in het water van de Blue Lagoon in IJsland hangen. Het water is rijk aan zout, mineralen en wieren die heel gezond zijn voor je huid, maar minder voor je haar. Sinds die tijd is mijn haar snel droog en pluizig. Vorig jaar zette ik er al rigoureus de schaar in, wat niet alleen veel positieve reacties opleverde, maar ook een opleving van mijn haar zelf. Na een weekje zon, zee en strand op Curaçao kon mijn haar wel wat extra verzorging gebruiken en zo onderging het tussen alle reisjes door een Colorshine behandeling. Wat een verschil! Wat is het, hoe werkt het en wat doet het?

Colorshine by Sebastian Cellophanes

Mijn nieuwe coupe werd me vorig jaar aangemeten bij Salon B en sindsdien is mijn haar in goede handen bij Sanne van den Broek. Toen ik haar vertelde dat mijn haar wat extra verzorging nodig had, kwam zij met het idee van de Colorshine behandeling. De behandeling bestaat uit allemaal natuurlijke ingrediënten, zoals amandelolie. Het is een transparante glansbehandeling die je haar 6 weken laat glanzen en de pigmenten van je natuurlijke haarkleur accentueert. Bij mij zie je dat vooral doordat het gele, door de zon geblondeerde haar een paar tinten koeler wordt. Extra voordeel, want geelblond ziet er snel een tikkeltje ordinair en onverzorgd uit vind ik. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten, om de werkzame stoffen extra goed in te laten trekken mag je namelijk een half uur met folie om je haar onder de kap. Daarna lijkt je haar herboren; zacht, glanzend, pluis- en klitvrij en bovendien weer fris van kleur.

Na veel reizen is een bezoek aan de kapper om mijn coupe weer bij te laten knippen altijd een verwen- en zenmoment voor mijzelf, met deze behandeling maak je je haar ook nog eens heel blij. Een Colorshine behandeling is er vanaf € 44,00 en maakt voor mijn haar een wereld van verschil. Wat ik er nu qua styling aan doe? Weinig! Ik borstel het, was mijn haar 2x per week (met zilvershampoo) en voor een gezonde beachlook spuit ik er The Insiders Undone Woodstock Wax Spray in. Op de fiets gaat het vast in een rommelige, maar healthy & shining mini-staart, de rest van de dag draag ik het los. Zie hier de before en after:

Mijn coupe rommel:

Geel, pluizig en stug strandhaar zoals het niet 'in fashion' is en vooral onhandelbaar. Vast dus maar

Geel, pluizig en stug strandhaar zoals het niet ‘in fashion’ is en vooral onhandelbaar. Vast dus maar

In de kappersstoel:

Best eng ;)

Best eng 😉

Na de Colorshine behandeling:

Voila; gezond, glanzend en warm blond haar

Voila; gezond, glanzend en warm blond haar

Ik geloof dat ik een nieuwe verslaving heb en om de 6 weken zit te shinen in de kappersstoel!
Wil jij ook graag een nieuwe coupe, een colorshine behandeling of advies? Vraag naar Sanne van den Broek bij Salon B Centrum!

Salon B
GRAVENSTRAAT 22, 1012 NM AMSTERDAM
020 3300662
amsterdamcentrum@salonb.nl

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!