Travel

Behangen met mannen

Studio Ruig Moustache ketting

Snorremans

Het is, naast het halve bos om je nek hangen, DE accessoire van 2011. De snor. Een snor op je t-shirt, een Dali-snor aan je ketting, de Mario, de Che, snorren op je koffiemok, vinger etc. Ik heb het niet zo op snorren in real life, zeker niet bij ‘jongere mannen’, maar een snor om je nek kan ik zeker waarderen. De snorren zijn grappig, soms heel kunstig en een mooie knipoog naar alle mannen met baarden. Toevallig spotte vriendinnetje M. deze, die nu regelmatig om mijn nek hangt Studio Ruig moustache ketting deze ketting van Studio Ruig, zij hebben hele leuke originele accessoires! Peter Pan zonder snor, eat your heart out!

Studio Ruig Moustache ketting

T-shirt Blanco Moustache

Cuffy hair

Gezien bij Dries van Noten op de catwalk, inmiddels ligt (of lag, ze gaan hard) er een erg goede kopie bij de H&M: de haircuff. Een paardenstaart is soms o zo leuk en praktisch, maar het blijft altijd jammer als je het elastiekje ziet zitten. De haircuff is de oplossing en zo kan je de paardenstaart zelfs naar een feestje dragen! In zowel Amsterdam als Parijs waren ze al uitverkocht, ik heb vorige week in Glasgow een handjevol voor mij en mijn hippe friends weten te scoren.

H&M hair cuff

Hair cuffed

Bouten & moeren

Zweedse ontwerpster Yvonne Kone begon er mee, zij versierde haar armbanden met details die het meest weg hadden van wat grappig uitziende moeren uit je vaders gereedschapskist. De combinatie met leer en brons bewerkt ‘gereedschap’ geeft een stoere uitstraling. Eigenlijk heel simpel, bijna een DIY! Deze trend zie je ook voorbij komen bij andere winkels, zo spotte ik vorige week bij Cos deze sleutelring en loop ik al een tijdje met een op fietsketting ge├»nspireerde armband rond. Behang jezelf dus vooral met mannelijke items dit najaar, kan niet missen!

Jewelry Yvonne Kone

Ring Cos

COS bracelet

Sabine de Witte