tips

Bekijk het maar

gossip girl saison 6

Kijktips tijdens de herfstbuien door

De herfst heeft haar intrede gedaan, alhoewel de zon niet zonder slag of stoot opgeeft. Tussen de buien door is het nog heerlijk in het zonnetje vertoeven. Wat doe je tijdens de buien, om de herfstdip te voorkomen? Ik heb een aantal kijk-tips voor je geselecteerd om de herfst toch vrolijk door te komen.

NYFW Live Streams

Hoewel het einde alweer in zicht is, maak je mij blij met de New York Fashion Week live streams. Heerlijk om de Spring/Summer 2013 collecties voorbij te zien komen. Zo blijf je meteen up to date qua upcoming trends en kan je straks tijdens de echt donkere dagen alvast online deze nieuwe items scoren. Ik ben fan van de strepen van Marc Jacobs, de kleuren en strakke uitsnedes van Victoria Beckham’s Ready To Wear collectie en tassen van Victoria, en ik kijk vol verwachting uit naar de eerste beelden van Holmes & Yang, de kledinglijn van Katie Holmes. Volg de live stream of kijk de afgelopen shows terug op YouTube. Ook leuk om naar te kijken: de Pinterest van Mercedes Benz Fashion Week.

Ikea Digilogue kleurt je leven

Gisteravond genoot ik mijn eerste kopje Herfststorm thee thuis op de bank, al bladerend door de Ikea catalogus. Ieder jaar voor mij een soort aftrap van een avond per week cozy op de bank met een dekentje, magazine of film. Extra leuk aan de catalogus van dit jaar is dat deze echt tot leven komt door filmpjes op je iPhone of iPad. Zo kun je de ruimten ineens een stuk beter beleven. Wat vond jij van de Ikea catalogus 2013?

En voor nog meer kleur in je leven, deze hysterische commercial voor de Engelse markt kon ik jullie niet onthouden.

IKEA – Bright Shiny Colours from David Wilson on Vimeo.

iTunes Festival

Sinds 1 september is het iTunes Festival weer begonnen. Vorig jaar genoot ik van Moby en Coldplay, dit jaar kijk ik uit naar Pink (morgen), David Guetta (vrijdag), Andrea Bocelli de 18e, Mumford & Sons de 24e en Lana Del Rey de 25e. Tijdens iTunes Festival kun je via je iPhone, iPad of Apple TV meegenieten van live optredens, gegeven door bekende namen en opkomende muzikanten. Super scherp op je Apple TV meegenieten van favoriete artiesten.

KLM Wereld Deal Weken

Trek je dit herfstige weer echt niet meer? Boek dan je vliegticket naar een van de aanbiedingen uit de KLM Wereld Deal Weken. Scheelt je snel een paar honderd euro en zo kan je lekker overwinteren in Azië, de States of Afrika. Boek nu snel je KLM Wereld Deal en overwinter in de zon!

Gossip Girl

TV kijk ik niet, maar de serie Gossip Girl is, naast de wekelijkse Grazia, mijn guilty pleasure. Heerlijk loos vermaak, outfits bekritiseren en bizarre verhaallijnen proberen te volgen. Op 8 oktober wordt de eerste uitzending van het laatste seizoen uitgezonden. Om een paar weken later tot een grande finale te komen. Exit Gossip Girl. Ik ben heel benieuwd wat er komend seizoen gaat worden van Blair, Serena, Chuck, Nate en de anderen.

Herfst, bekijk het maar, genoeg vermaak! Waar kijk jij deze herfst graag naar?

Sabine de Witte