Reistips

Berlijn & Elzenduin Monster strand weekoverzicht

100% berlijn stedentrip

Berlijn stedentrip

Vrijdag vertrok ik voor een korte persreis voor 36 uur naar Berlijn. Deze Duitse hoofdstad is een van mijn favorieten, de ruigheid, het opbouwen van de stad sinds de Tweede Wereldoorlog en de val van de muur. Ik ben er inmiddels 5 keer geweest en iedere keer kom ik nog iets nieuws tegen. Een Berlijn stedentrip is een van mijn favoriete reisjes, omdat het mij steeds weer weet te verrassen. Een uitgebreid report volgt snel, maar ik stond nog versteld van wat er in zo’n korte tijd allemaal gedaan kan worden. Vooral veel gegeten en gedronken, voor het eerst gefietst in Berlijn en winkel in, café uit gerend in Mitte en Friedrichshain. Oh wat is Berlijn toch fijn!

Een stedentrip Berlijn, hoe fijn!

Beach style

Gisteren was het bloody hot in Nederland en genoot bijna iedereen van een stranddag of een festival. Na mijn Berlijn avontuur kon ik wel een dagje relaxen gebruiken. Toevallig had ik iemand tot mijn beschikking met een auto, en cruisde ik daarmee heerlijk in de cabrio richting Monster. Daar zit Hotel Elzenduin en Elzenduin Beach. Daar ben ik een tijd terug al eens geweest en het is er heerlijk eten en vrij rustig op het strand. Geen files, wind in de haren en daar heerlijk uitgebreid 5-gangen gegeten in het zonnetje. Vol van het heerlijke eten, de champagne en de heerlijke ziltige zeebries keerde ik via een omweg bij Bar Spek, weer huiswaarts. Wat was het warm in mijn appartementje, ai ai ai! Hopelijk koelt het vanavond een beetje af.

lunch bij elzenduin beach

beach elzenduin

Dit jurkje scoorde ik toevallig nog in de laatste restjes sale bij Filippa K, lekker luchtig en perfect voor zo’n hete dag!

Bar Spek

Sabine de Witte