Travel

Bestaansrecht

Proost!

Twee jaar Blanco Tekst

Vandaag is, ondanks alle trieste berichten over Noorwegen, Amy Winehouse en good old Johnny Hoes, voor mij een feestdag. Blanco Tekst bestaat vandaag alweer twee jaar. Voor mijn gevoel heb ik nu echt ‘bestaansrecht’ en telt mijn Blanco Tekst mee in de wereld van ondernemers. Dit heugelijke feit zou niet mogelijk geweest zijn zonder vertrouwen, steun en de geweldige kansen die mij door klanten, relaties, vrienden en bekenden geboden worden. Nooit had ik gedacht dat ik 2 jaar later zowel op zoek zou zijn naar een stagiair(e), een internationale Blanco Text zou beginnen en veel meer doe dan alleen tekst schrijven.

Onvoorwaardelijke steun en samenwerking

Blanco Tekst geeft me de mogelijkheid om mijn werk te maken van iets wat ik leuk vind om te doen. Daardoor heb ik veel vrijheid, kan ik overal ter wereld werken en zelf de mensen kiezen met wie ik graag werk. Naast leuke klanten die open staan voor ‘moderne’ middelen, werk ik met mensen die ook graag op die manier werken. Ik weet dat ik met medewerking van hun, complete oplossingen kan aanbieden, dat ik volledig op hun kunnen en kwaliteit kan vertrouwen. Daarnaast zijn ze vaak niet alleen mensen waarmee ik werk, maar ook privé graag een drankje mee doe.
Hoewel er de afgelopen twee jaren op dat gebied veel veranderingen zijn geweest, is degene met wie ik het meest en intensiefst samen werk, er nog steeds. Samen doen we ontzettend leuke opdrachten en projecten, ik kan altijd vertrouwen op zijn onvoorwaardelijke steun, creatieve ideeën en mooie toekomstplannen. We vullen elkaar perfect aan met kennis en ervaring, inzichten en talenten. Daarnaast zijn we niet alleen zakelijk sterk, we zijn in de afgelopen jaren ook hele goede vrienden geworden. Ik heb gemerkt dat het best lastig is om een privé leven te hebben wat begrijpelijk is voor anderen, die niet zo bekend zijn met wat ik doe, mijn reislust en mijn 24/7 online zijn. Maandag tot en met donderdag vier ik dit jubileum in Parijs, waar ik tussen het werken ga genieten van het struinen door ‘mijn stad’ en nieuwe plekken ga ontdekken. En terwijl ik daar loop, zal ik ieder moment dankbaar zijn voor wat Blanco Tekst me tot nu gebracht heeft, dromend over nog veel mooie jaren.

Frisse kijk

Niet alleen in Parijs vier ik mijn jubileum. Ook mijn bedrijfslook ondergaat een metamorfose. Blanco Tekst doet inmiddels veel meer dan alleen tekst schrijven. Van Optimale Teksten naar ‘Internet Minded’. Ondertussen werk ik aan de Blanco Text website, om straks een compleet plaatje online te kunnen zetten. Na een terugblik op 2 succesvolle jaren, met een frisse blik vooruit kijken en inspringen op de mogelijkheden.
Iedereen bedankt, voor de kansen, felicitaties en het support van de afgelopen jaren maar ook voor de toekomst.

Proost!

Sabine de Witte