Home sweet home

Binnenkijken & flirten

Op aandringen van vriendinnen en familie, hebben wij een uitgebreide fotosessie gehouden van ons huis. Hoewel er in mijn ogen altijd nog wat geklust en gedaan kan worden, en dat nog mooier kan, krijgen we altijd veel complimenten over de inrichting.

Het inrichten, aanpassen en veranderen van onze inrichting is dan ook mijn hobby. Ik vind het super leuk om te doen, hou me er graag mee bezig en kan uren het internet (marktplaats etc.) afstruinen.
In gedachten heb ik mijn volgende drie huizen al ingericht, met alles wat hier niet meer kan of wat ik hier anders zou willen zien.

tent_groot

Maar goed, de fotosessie is gemaakt, de foto’s zijn gestuurd naar VT Wonen Binnenkijken en www.moviq.nl
Niet voor een wedstrijd of verkoop. Maar omdat ik benieuwd ben naar meningen. En hoop dat de foto’s anderen net zo zullen inspireren, als ze mij soms doen.

O ja, als er iemand nog een poef in de aanbieding heeft, lijkend op, of deze kan maken, let me know! Want daar ben ik nog heeeel hard naar op zoek.

Poefjes

Foto’s komen online, moet nog even een goed plekje voor ze vinden.

Het is niet om mijzelf een veer in m’n reet te steken, maar het feit dat ik wekelijks de ramen moet wassen vanwege de vette vlekken van pottekiekers, gaf voor mij de doorslag…