Travel

Blend Weekend: ontmoet like-minded wijnliefhebbers

blend weekend

Veel mensen houden wel van een wijntje, maar weten er weinig van. Blend Weekend gaat daar verandering in brengen. Hoe? Door like-minded wijnliefhebbers samen te brengen. Zelf heb ik een flinke dosis wijnkennis, bij Your Ambassadrice hebben de meesten een leuke basis, overgehouden aan werken in de horeca, toffe events maar ook het nodige proefwerk. Vaak in goed gezelschap. Wat als je dat nou niet kunt vinden?

Blend Weekend: culinaire verrassingen van eigen bodem

Mijn wijnkennis is dan wel toereikend, ik hoor vaak genoeg om me heen van mensen dat ze graag eens wat meer over wijn zouden willen leren. Een cursus is vaak te veel gevraagd qua tijd en toewijding, en om iets alleen te gaan doen, ziet ook niet iedereen zitten. Onlangs ontmoette ik Beatrijs weer, we kennen elkaar uit Groningen, en we spraken over onze passies voor reizen en wijn. Ook deelde ze haar idee om wijnweekenden te gaan organiseren voor precies die mensen die er graag meer over willen leren, maar het liefst niet alleen. Zo bedacht ze Blend Weekend en maakte onlangs de eerste data en programma’s voor het weekend bekend.

Voor wie is het Blend Weekend?

Tijdens de wijnweekenden leer je alles over wijnen en ontmoet je leuke like-minded andere wijnliefhebbers en levensgenieters. Een gemixte groep mannen en vrouwen in de leeftijd van 30 tot 40 jaar, in de prachtige natuur van Brabant (want weet je wat voor moois Nederland te bieden heeft?!), omringt door culinaire verrassingen van eigen bodem. Het enige wat jij tijdens het weekend hoeft te doen is beleven, genieten en je neus in lekker veel wijnglazen steken.

Levensgenieters op zoek naar een bijzondere ervaring en wellicht zelfs een lifechanging ontmoeting met een andere bourgondiër of dat ene zakelijke contact, haast je snel en blend in. Er zijn nog enkele plekken voor het eerste weekend in november!

Sabine de Witte