amsterdam

Bloglovin’ Stagiair(e) gezocht

stage sabinedewitte

Voor SabineDeWitte ben ik op zoek naar een bloglovin’ stagiair(e) met een neus voor reizen, coolhunts, luxe, hotels en hospitality. De online wereld is altijd in beweging en om SabineDeWitte naar een hoger level te brengen, heb ik hulp nodig. Iemand die net zo nieuwsgierig is en niets liever doet dan nieuwe plekken ontdekken. In Amsterdam, Europa, over de hele wereld. Spreekt bovenstaande je aan, kun je in het Engels schrijven en ben je 3e jaars HBO student? Dan zoek ik jou!

Ik neem je mee

In de wondere wereld van het ‘bloggen’, het luxe reissegment en een bijzondere lifestyle. Je leert de fijne kneepjes uit het SEO vak, social media tips en tricks, werkt met diverse online marketing tools en selecteert beeldmateriaal, nieuws en persberichten. De activiteiten zijn veelal redactioneel, ervaring met Photoshop en zelf kunnen fotograferen is daarom handig. Regelmatig worden dagen op kantoor afgewisseld met openingsfeestjes, lanceringen, netwerkborrels en events. Het is absoluut geen standaard stage maar een flexibele plek waar je veel leert, ontmoet en snel moet schakelen. Ik kijk uit naar creatieve input, leuke ideeën en iemand die proactief meedenkt.

Jij bent

Hoewel ik een enorme control freak ben en het liefst mijzelf zou klonen, weet ik zeker dat er iemand met ambitie, talent, een scherpe pen en goede neus rondloopt om samen met mij een team te vormen. Kom jij als persoon en met je opleiding en ervaring overeen met de onderstaande eisen? Dan zoek ik jou!

  • Je volgt een HBO-studie en zit momenteel in je 3e studiejaar
  • Je werkt graag zelfstandig en kunt goed omgaan met verantwoordelijkheden
  • Je bent sociaal, zowel in offline contacten leggen als in het gebruik van social media
  • Je hebt geen 9-to-5 mentaliteit
  • Je woont in de omgeving van Amsterdam
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar en hebt er geen problemen mee om af en toe in het weekende te werken, research te doen of een evenement te bezoeken
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het schrijven van teksten in het Engels

Klinkt dat als jou? Neem dan contact op via Twitter, Facebook, mailmail, Pinterest of Instagram en motiveer waarom jij denkt een goede Sabine de Witte 2 te zijn! 🙂

SabineDeWitte

Sabine de Witte