Travel

Blue Monday

Het is volgens de statistieken vandaag Blue Monday, zogenaamd de deprimerendste dag van het jaar. Onze goede voornemens schijnen na een fanatieke start massaal mislukt te zijn en de vakanties en fijne reizen lijken nog jaren van ons vandaan. Klopt dit voor jou? Bij mij absoluut niet! Om niet helemaal in te geven aan deze collectieve neerslachtigheid daarom mijn positieve invulling van Blue monday, in beeld.

blue-sea

blue-ice
blue-nails-monday
blue-sunshine

Wist je trouwens dat er zelfs een formule bestaat om uit te rekenen op welke dag Blue Monday valt? Daarbij staat W voor het weer, D voor schulden, d voor het maandelijks salaris, T voor hoe lang geleden het kerst was, Q voor hoe goed men zich aan zijn of haar goede voornemens kan houden, M voor het motivatie niveau en N voor het gevoel om actie te ondernemen.
formule-blue-monday

Wist je trouwens dat Blue Monday is ontstaan als publiciteitsstunt van reisorganisatie Sky Travel? Samen met een psycholoog bedachten ze deze dag om de last minute boekingen te stimuleren!

Blauwe reismaat

Hoewel ik geen ochtendmens ben en opstaan altijd met flink wat gemor, gesnooze en geklaag gaat, ben ik dat na 1 kop thee vaak snel vergeten. De truck? Muziek! Ook op reis begin ik mijn dag het liefst swingend in de hotelkamer. Omdat niet alle hotelkamers zijn uitgerust met speakersystemen waar ik mijn Spotify favorites op kan luisteren (of omdat er nog geen iPhone 5 connectie is), heb ik de perfecte muzikale travel companion gevonden. Toevallig ook blauw, deze Jawbone Mini. Draadloos uren perfect geluid, niet de blikkerige iPhone kwaliteit maar vol. Handzaam want dit past altijd in je koffer, handbagage en zelfs strandtas. Zet een vrolijke playlist op en Blue Monday vliegt voorbij!
De Jawbone Mini koop je o.a. bij Apple voor € 179,95

Testing Jawbone Mini. Maximum sound everywhere I go <3

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on

These help me survive the flu.

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on

Ik stel voor dat we massaal het tegendeel gaan bewijzen en deze depri-maandag juist bomvol positieve energie stoppen! Had jij vandaag extra moeite met opstaan of geloof je niet in Blue Monday?

Sabine de Witte