Travel

Brildrager van het jaar

Sabine de Witte als Brildrager van het Jaar 2011

Bril dragen erg? Onzin!

Al sinds mijn 14e loop ik rond met een bril. Toen vervelend, bij regen irritant en vooruit, met uitgaan doe ik ook een lens in, maar verder is er weinig vervelends aan. Juist een extra excuus om nog een tweede zonnebril te kiezen (1 op sterkte en 1 zonder). Daarbij geeft een bril je een compleet ander gezicht. Hoewel mijn eerste bril saai en onopvallend was en me vooral een heel serieus gezicht gaf, durf ik nu ook voor een meer aanwezige bril te gaan. Zo heb ik een donkere ‘secretaresse’ bril, maar ook mijn beste aankoop sinds tijden: mijn grote vierkante nerd-bril.
Gekocht in Barcelona, waar je na het kiezen van je gewenste montuur, 3 uur later buiten staat met een geheel nieuwe bril.

Brildrager van het jaar

Specsavers organiseert sinds een aantal jaar de ‘Brildrager van het Jaar verkiezing’. Het leek mij een mooie kans om van een zwakte iets leuks te maken (want uiteindelijk had ik ook gewoon liever zonder hulpmiddelen scherp kunnen zien en mijn rijbewijs willen halen). Ik zou het erg leuk vinden als je daarom stemt op mij als Brildrager van het Jaar!

Alvast bedankt!

Sabine de Witte als Brildrager van het Jaar 2011

Sabine de Witte