Travel

Byebye Dior, hello Zwitsal baby

Vorig zomer was het al een lastige keuze: de rosé zwoele en mierzoete Dior Miss Cherie walm of de subtielere, iedereen bekende Zwitsal baby lucht. Maar al te vaak koos ik voor de baby walm met de vrolijke verpakking. Het blogje waarmee ik Zwitsal verkoos boven Dior, haalde de Revu destijds.

Dat Zwitsal verkiezen boven gerenommeerde merken, blijken meer vrouwen te doen. Een heuse Hyves-fanpage heeft het zelfs voor elkaar serieus genomen te worden bij de vraag naar een Eau de Zwitsal. Niet zozeer voor welriekende baby’s, nee vooral voor zichzelf. Zo blijkt maar weer het belang van het roepen van je mening op sociale netwerksites en fora. Wordt er met jou idee lekker geld binnengehaald.

Stiekem moet ik toegeven dat mijn hart een sprongetje maken toen ik het persbericht over Eau de Zwitsal onder ogen kreeg. Ik heb zelfs al even bij de drogist gekeken of het luchtje al verkrijgbaar is (nee, eind deze week worden de eerste flesjes bij diverse drogisterijen uitgeleverd). Een betere timing had Zwitsal niet kunnen bedenken, net nu mijn luchtje op is en ik alweer verslaafd ben aan de mini-bodylotion (handbagage proof), Zwitsal op m’n wangetje en Zwitsal in het zonnetje. Ik ga er bijna net zo schattig door kijken als het Zwitsal-poppetje.