Travel

Casa di Yoga

Hoewel een yogavakantie niet op mijn bucketlist staat en ik niet zeker weet of ik de juiste persoon ben om drie dagen lang in lotushouding te zitten, voelde ik het toch een beetje kriebelen toen ik ‘Casa di Yoga‘ tegenkwam. Zon, zee, strand, surf, wellness en healty food op verschillende toplocaties klinkt toch wel als de perfecte relaxvakantie en even de dagelijkse drukte ontvluchten is misschien helemaal zo gek nog niet.

casa-di-yoga

Aan de nog ongerepte westkust van Portugal ligt bijvoorbeeld zo’n prachtige Casa di Yoga locatie. In het dorpje Comporta, op loopafstand van zee, staat midden in een nationaal park een moderne beach villa. Witte stranden, uitgestrekte rijstvelden en adembenemende zonsondergangen zijn de onontkoombare ingrediënten van een verblijf hier. Twee keer per dag yogales onder het rieten dak, een frisse duik in het zwembad en daarna aanschuiven voor een puur ontbijt in de open lucht. Voor mij klinkt het ongelofelijk aantrekkelijk.

Hoe sta jij tegenover een yoga vakantie?

Sabine de Witte