Travel

Color blocking

Color blocking
De nieuwste trend om een einde te maken aan al het donker, grauw en grijs op straat. De fashionwereld heeft wat nieuws bedacht: color blocking. Je zwarte kleding vooral thuis laten en in vol gekleurd ornaat de straat op. Komend weekend tijdens carnaval gaat dat sowieso lukken, maar de komende lente lijkt erg kleurig en fleurig te worden. Kleur is het nieuwe zwart. Ik kan het Frank Govers zo horen zeggen, met een fles Robijn in z’n hand.

Kleur bekennen
Ik vind het een mooi statement, nu we na een paar jaar crisis weer langzaam opkrabbelen en betere tijden tegemoet gaan. Weg met zwart, wit en grauw, maar terug naar een kleurige wereld. Een vrolijk straatbeeld, vol variatie en afwisseling. Iedereen lekker bont gekleed, geschminkt en ik kan me maar met moeite bedwingen om mijn nagels geel, oranje, felblauw of juist in zachte pasteltinten te lakken.

Politieke kleur
Helaas zagen de verkiezingen van gister en een stuk minder rooskleurig uit. Geen doorbraken die ons grijze kikkerlandje snel wat meer kleur zullen geven, voorlopig zal het nog een grauwe bedoeling blijven in politiek Den Haag. Nog meer reden om er zelf wat leuks van te maken. Een kleurige wereld begint bij jezelf. En een beetje in de fashion wereld. Die al net zo in de war lijkt te zijn als de politieke leiding hier.

Fleurop
Ik durf kleur te bekennen, ik paradeer al een tijdje rond in mijn oranje broek, en kan sinds deze week door het Amsterdamse touren op mijn oranje fiets. Wie nog durft te beweren dat wit geen kleur is… 😉

Sabine de Witte