Contributors

Your Ambassadrice is opgericht in 2008 door Sabine de Witte. Door de jaren heen heeft zij een zorgvuldig geselecteerd team van contributors om zich heen verzameld om samen de Your Ambassadrice experience te delen. Sabine schrijft en reist zelf en is editor in chief om te zorgen dat de content van contributors aansluit bij het platform.
Alle contributors delen op basis van eigen ervaringen, interesses en expertise en zijn vrij om hun persoonlijke mening te uiten.

Contributors Your Ambassadrice 2018

Het team van Your Ambassadrice bestaat uit verschillende content creators die op regelmatige basis bijdragen aan de content op Your Ambassadrice. Dit zijn de contributors in 2018:

Anne van der Ven
Creative dragonslayer, altijd op zoek naar nieuwe ervaringen, gesprekken en inzichten. Bevraagt graag onbekenden en is gek op planten.

Gili Papier
Is gek op koken en het ontdekken van nieuwe culinaire hotspots. Ze is vaak op pad in binnen- en buitenland en schrijft graag over haar (reis)avonturen. Om al dat eten in balans te houden sport ze veel en gaat ze graag naar yoga. In Gili’s corner geeft ze tips voor op reis en een kijkje in haar dagelijkse leven.

Iris Oosterloo
Het liefst struint ze óf in een vintage winkel óf op de markt naar tweedehands schatten, óf kookt ze slow food gerechten onder begeleiding van een glas wijn. Protagonist van upcycling en doe-het-zelven. Gadgets en innovatieve ideeën warmen haar hart.

Jeffrey Struijk
Het liefste zit Jeffrey aan een glaasje bubbels terwijl hij met vrienden geniet van een smakelijke hap. Of dit nu in een fancy restaurant is of op een met liefde bereid etentje thuis, dat maakt geen verschil. Daarnaast wordt hij gelukkig van het ontdekken van nieuwe landen en culturen, en kan hij een flinke dosis sarcasme zeer waarderen.

Julian Aijal
Dwaalt vaak rond over het internet, maar vindt altijd de weg weer terug. Is erg geïnteresseerd in tech en de nieuwste gadgets maar blijft een apple fanboy. Drinkt ook graag speciaal bier.

Karien Anne
Creatieveling die houdt van fotograferen, content creëren en nieuwe landen ontdekken. Mijn interesse in de online wereld begon te groeien in 2014, toen ik Allround Fashion en Media styling studeerde. Houdt van alles op en om het web: van bloggen tot online marketing en webdesign.

Machteld Schmidt
Machteld heeft twee grote liefdes: wijn, goed eten oh en eigenlijk ook een beetje cocktails. Hier geeft ze dan ook graag haar ongezouten mening over. Het liefste roadtript ze – met alle vrijheid, in bikini – Europa door op zoek naar de beste en meest verrassende versie van deze liefdes. In het dagelijkse leven werkt ze al jarenlang als PR-manager voor verschillende luxe hospitality- en lifestylebrands

Marlies Bax
Als voormalig modemeisje volgde Marlies haar innerlijke foodie om als The Storyteller van Typhoon Hospitality over de “in haar bescheiden mening” lekkerste merken van ons aardbolletje te gaan schrijven.

Martine Haex
Ziet zichzelf als meer dan ‘container for a child’ maar blijft zich verbazen over constante gesprekken over baby’s, zwangerschapskwaaltjes of mensen die zomaar je buik aanraken. Reist graag, veel en ver, is steeds op zoek naar dat volgende avontuur en houdt van mooie dingen. In haar humor viert sarcasme hoogtij.

Nina Philomene
Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Schrijft verder over tech voor vrouwen voor haar website Girl in a Tech World.

Tessa aan de Stegge
Tessa komt op hele bijzondere plekken, van ecolodges in Colombia tot bijzondere robothotels in Japan. Als trendwatcher is ze altijd nieuwsgierig naar de laatste trends, als ondernemer jaagt ze haar dromen na. Daarnaast is ze gek op katten, natuur, Yoga-Nidra, haar droomman en leest ze graag & veel.