Hotspots Travel

Curating cool, live the lifestyle

Interview in New York

Waar ik JosiahMackenzie in Barcelona en Amsterdam steeds misliep door drukke schema’s, kregen we het op de laatste dag van mijn verblijf in New York wel voor elkaar om te meeten. Josiah is betrokken bij ReviewPro, een hotelreview software systeem, en was geinteressserd in mijn mening over hotels en hoe ze online content verspreiden. Als curator van het citizenM magazine ben ik daar nauw bij betrokken en dat heb ik te danken aan mijn levensstijl. Iets wat in New York ineens niet als raar, maar als leuk werd gezien, want daar is reizen voor werk een stuk normaler.

Curating cool, live the lifestyle

De afgelopen 2 citizenM magazines heb ik met veel plezier samengesteld en dankzij interessante vrijwillige bijdragen is dat ‘coole content’ geworden. Iets waar ik trots op ben, maar wat ik niet voor elkaar had gekregen zonder mijn netwerk of goede ingangen. Die ik weer opdoe tijdens mijn reizen. Een vicueuze cirkel die het reizen nog leuker maakt.
Samen met Patrick Mulder vroeg Josiah ons over onze ervaringen en expertise in de lobby van het ACE hotel, wat voor mij de beste plek is waar coole content (gesprekken met tafelgenoten), bijzondere lifestyle en reizen samen komen.

Lees het interview hier http://bit.ly/ttXuHv.

Sabine de Witte