Travel

DaLiQue

Niet omdat ik tot de doelgroep behoor (maat 128 – 170, met mijn 176 val ik net buiten de boot), laat staan dat ik kids heb die ik er in kan hullen. Toch wil ik jullie dit niet onthouden.

Vooral vanwege de Mojito’s die virgin moesten blijven, en het spreekwoordelijke bloed, de zweet en de tranen die het vriendinnetje Dee gekost heeft.  Denise-Kim is verantwoordelijk voor de prachtige foto’s, de ontwerpen komen van Charlotte’s hand.

Bij deze, namens DaLiQue, vanaf vanavond, dinsdag 7 juli 2009 online!

Preview DaLìQue

Omdat we met de dag enthousiaster worden over de draagbare, eigentijdse collectie. Omdat we zelf niet langer kunnen wachten. Omdat we jullie nieuwsgierigheid niet op de proef willen stellen. Omdat een tipje van de sluier oplichten nu eenmaal spannend is. Omdat het DaLìQue is.

Stiekem in het pashokje gluren? Op www.dalique.com kun je nu terecht voor een preview van de eerste collectie. Een collectie speciaal voor tweens. Een collectie voor jongens en meisjes met een eigen wil. Hippe kleding met een basic karakter. Draagbare kleding met een twist. En bovendien gemaakt met respect voor het milieu.

Dee, en natuurlijk Charlotte, heel veel succes met DaLiQue, wat absoluut een succes zal gaan worden. Ben heel trots op je Dee, jij hebt je talent ontdekt, een prachtige kans met schitterende resultaten gekregen. Geniet er van!

PS Voor de Twitteraars onder ons: laat @dkformsma gerust weten wat je er van vindt!

DaLiQue Collectie. Vanaf 17-07-2009 is het mogelijk om een pre-order te plaatsen.

DaLiQue Collectie. Vanaf 17-07-2009 is het mogelijk om een pre-order te plaatsen.