Travel

de Kromme Watergang

Misschien ken je het sterrenrestaurant de Kromme Watergang al wel en misschien wist je al dat ze twee betoverende suites hadden, maar sindskort hebben ze hier nog twee prachtige suites aan toegevoegd. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een bijzondere plek om te overnachten dan is dit de perfecte gelegenheid!

Zeesuite 11 en 22

De nieuwe suites van het restaurant in Sluis bieden een prachtig uitzicht over de Westerschelde en zijn op loopafstand van het centrum, het strand en de vissershaven. ZeeSuite 11 is geschikt voor twee personen. ZeeSuite 22 is geschikt voor vier personen en heeft twee slaapkamers, een grote badkamer, een keuken en een riante woonkamer. Het restaurant heeft een gratis taxi service richting de suites, waardoor je ‘s avonds onbezorgd kunt genieten van een heerlijk diner.

de-kromme-watergang

Om de beleving af te maken wordt er ‘s ochtends op je kamer een lekker uitgebreid Zeeuws ontbijt verzorgd, dus zo weet je zeker dat je compleet verzorgd en uitgerust aan een nieuwe dag kunt beginnen. Dit is zeker een locatie voor op mijn bucketlist.

Waar zou jij wel eens willen slapen?

Sabine de Witte