Travel

De srprs.me giftcard, het perfecte cadeau voor reisfanaten tijdens de feestdagen

srprs.me thema december

Met de feestdagen in het zicht zit je wellicht al met je handen in het haar over wat je nu weer cadeau moet geven. Iris tipte al een aantal duurzame cadeaus, maar hiermee score je bij de reisfanaten zeker! srprs.me, je weet wel, van de reisjes naar bestemming onbekend, heeft namelijk de giftcard. Dàt is pas een verrassing!

Surprise: je gaat op reis naar bestemming onbekend

Het concept is je inmiddels vast bekend: wanneer je een reis bij srprs.me boekt, kun je kiezen uit verschillende thema’s en budgetten. Op basis van de door jou gemaakte keuze en data gaat het team van srprs.me op zoek naar bestemmingen die bij jou passen. Maar… jij weet pas waar je naartoe gaat als je op de dag van vertrek op het vliegveld staat. Aaaaah! Deze reizende control freak nam de proef op de som, mijn srprs.me ervaring lees je hier.

Hoe kan je to do-lijstjes maken zonder locatie? Een inpaklijst gebaseerd op het weerbericht, hoe dan?!

December in het teken van de srprs-giftcard en Grand Giftcard Show

srprs.me heeft maandelijks wisselende thema’s en vanwege de feestdagen staat december in het teken van de srprs-giftcard. Bovendien kun je niet alleen zelf iemand blij maken met deze giftcard, ook jij als gever maakt kans op prijzen tijdens de Grand Giftcard Show. Bovendien kun je het zo bont maken als je zelf wilt, de giftcard is er vanaf €50 tot €300, of vanaf €20 voor een bedrag naar eigen invulling. Een betere ‘surprise’ kun je voor reisfanaten niet bedenken toch? De spanning vooraf van het plannen, niet wetend waar je naar toe gaat totdat je op het vliegveld staat. Niet kunnen plannen, in de stress voor het inpakken en weer gezonde spanning in je buik van de zenuwen, dat gun je toch iedereen?

Thema vd Maand december – Grand Giftcard Show from srprs.me on Vimeo.

Wellicht dat iemand mij dit jaar ook zoet genoeg acht voor een srprs-giftcard voor nog een verrassingsavontuur, om me dan wellicht over te kunnen geven aan het verrassingsavontuur?

Fotocredits: Pexels

Sabine de Witte