Travel

Design Fail

Al tijden was ik op zoek naar ‘de perfecte tas’. Eentje waar ik m’n laptop stylish en makkelijk in kon vervoeren, maar waar ik ook zonder gadgets mee voor de dag kon komen. In Rome liep ik die tas tegen het lijf. Een heuse designertas. Niet goedkoop dus, maar geweldig materiaal, en precies passend bij mijn Hard Graft ipad sleeve.

Door de pusherige verkoopster ging ik nog meer twijfelen. Als ze zo populair waren, waarom wilde ze dat ding dan per se aan mij kwijt? Eigenwijs dacht ik nog, ik kijk in Napels wel weer. Daar zaten maar liefst nog 3 dezelfde designerwinkels. De twijfel was fout 1, want ik was al verkocht toen ik hem zag. De eigenwijsheid was fout 2. In Napels bleek de tas niet te worden verkocht en ook in Amsterdam lijk ik pech te hebben. Daar wordt momenteel hard gewerkt aan een mogelijke bestelling.

Misschien was ik een beetje bang om echt volwassen te worden, want dan koop je je eerste designer tas. En zo’n tas maakt echt niet gelukkiger. Maar hij was wel echt heel mooi, heel erg Sab en ik spring een gat in de lucht als ‘ie ineens ergens opduikt!

Weekend by Max Mara tas

Sabine de Witte