Travel

Design voor het oprapen

Afgelopen week kreeg ik een mailtje waar ik erg blij van werd: een Urchin poef op marktplaats! Helaas, oranje dus niet DE poef die ik al zo lang wil en de vanaf-bied-prijs was mij ook ietwat te hoog. Op Marktplaats wil je echt voordeel behalen, niet alsnog voor de bijna-nieuwprijs.

Maar het mailtje maakte de snuffelaar in mij los. Er ging een wereld voor mij open, er is zoveel design te vinden op marktplaats! Niet alles is betaalbaar, maar het is in ieder geval leuke afleiding in een verloren momentje en weer eens wat anders dan apartmentherapy.com.

Helaas had ik te weinig tijd om echt te struinen en weer iets op de kop te tikken, maar ik ga het zeker vaker doen! Credits voor Simone! Stiekem baal ik dat ik niet de imitatie van de HEMA heb gekocht een paar weken geleden, al is zowel de imitatie als de echte toch niet catproof.

Urchin Poef Meindertsma Flock

Sabine de Witte