Travel

Digital Nomad

Digital Nomad
Sinds ik in 2009 voor mijzelf begon noem ik mijzelf ‘working nomad’. Het stond op mijn eerste visitekaartje. Dankzij internet en mijn kleine Macbook Air kan ik overal ter wereld werken, een vast kantoor had ik niet nodig. Dat heb ik nog steeds niet en ik voel me heerlijk bij het nomaden leven. Dat wordt gevoed door al het reizen. Ondanks dat ik meer rust heb gevonden, Amsterdam steeds leuker vind sinds Parijs uit m’n hoofd is en ik een heerlijk huis heb, is dat ‘rondzwerven’ mijn bron van inspiratie.

Die kan ik nu nog meer voeden. Sinds 1 maart ben ik ook een Digital Nomad. Vorig jaar kreeg ik de kans om de reis naar Noors-Lapland te verslaan op National Geographic Traveler, dit jaar mag ik me in het gezelschap van Veerle Witte en Corno van den Berg (Droomplekken) Digital Nomad noemen. Maandelijks zal ik minimaal 2 reisverhalen bloggen en regelmatig reisverslagen doen van reizen die ik maak. Veerle doet de bijzondere reizen, Corno vooral outdoor en mijn verhalen zullen meer gericht zijn op gastronomie en cities.
Een enorme eer, want National Geographic Traveler is een gevestigde naam en voor mij online wel 1 van de hoogst haalbare kwaliteitsplatformen. Na 6 jaar reisbloggen op mijn eigen site voelt het als bevestiging dat ik dat daadwerkelijk kan en daar professioneel genoeg in ben om voor zo’n titel te mogen werken.

Ik heb er ontzettend veel zin in, vandaag is mijn eerste verhaal online verschenen.

Sabine de Witte