Travel

Dit was ‘m, de Foodbloggers Awards! Zij wonnen:

Foodbloggers Awards door de Vaste Clique

Op waarschijnlijk één van de mooiste zomeravonden van 2017 vond de eerste editie van de Foodbloggers Awards, die ik mede-organiseerde plaats. Maandagavond 28 augustus stond in het teken van zon, hapjes, drankjes en niet te vergeten: de winnaars! Een terugblik op een heerlijk feest en natuurlijk op zij die de awards gewonnen hebben!

 photo Foodbloggers Awards door de Vaste Clique.jpg

Veel gezelligheid en gezonde spanning

Het was volle bak bij de Tropen. Zo’n 300 chefs, foodbloggers, bartenders en horeca-eigenaren kwamen bijeen. Daarom waren we zo blij met het grote terras en het fijne zonnetje. Dit is natuurlijk dé combinatie voor gezelligheid en gezonde spanning. Want hoewel de Lowlander Beers rijkelijk vloeiden en de Pinch Sum-dumplings en spannende hapjes met Gin Mayo weggespoeld werden met een Aspire drankje bleef natuurlijk één vraag staan. Wie gaan er vanavond als winnaars naar huis?

 photo Lowlander Beer en Hapjes Foodbloggers Awards door de Vaste Clique.jpg

De uitreiking van de Foodbloggers Awards

Samen met mede-organisatoren Susam Pang van BySam.nl en Roger Bloem van Cityguys.nl opende ik de awards. Daarna konden we gauw met de juryleden over naar de uitreiking. De winnaars zijn overigens niet alleen door de jury-foodbloggers gekozen, maar ook door de Amsterdammers!

 photo Awardwinnaar Foodbloggers Awards Vaste Clique.jpg

De winnaars van de Foodbloggers Awards 2017!

Je hebt winnaars en je hebt dubbele winnaars. Dat kunnen Restaurant Jacobsz en Hoofdstad Brasserie weten. Zij gingen namelijk met twee awards naar huis. Een award (of soms twee), Moët & Chandon en heel veel eer gingen naar huis met…

Restaurant Jacobsz: Werd zowel uitgeroepen als beste nieuwe restaurant als beste social media.

Hoofdstad Brasserie: Kreeg de meeste stemmen van het publiek. Zij gingen er dus vandoor met zowel de publieksprijs als de prijs voor beste hotelrestaurant. 

De Japanner mag zich de winnaar noemen van misschien wel de meest ultieme foodbloggerscategorie. De beste foodspot! Bij Bakers & Roasters moet je zijn voor de beste brunch. Houd je van cocktails, maar heb je geen zin om ze zelf te maken? Dan moet je naar Tales & SpiritsGlouGlou won de andere drankenprijs, namelijk die van beste wijnbar! Wil jouw oog ook wat? Voor het beste design ga je naar Bar Botanique. Misschien kende je de helft van de winnaars al. Dat kan. Maar dan waarschijnlijk Zoku nog niet. Zij zijn namelijk de beste trendsetter.

 photo Foto Winnaar Cocktailbar Foodbloggers Awards Vaste Clique.jpg

 photo Foto Winnaar Foodbloggers Awards Vaste Clique.jpg

Op naar de Foodbloggers Awards 2018!

De avond hield natuurlijk niet op na de uitreiking. De muziek ging wat harder en zo dansten en praatten wij de avond door. Dus die Foodbloggers Awards 2018? Als het aan ons ligt wel ja! Want wat was het een heerlijke avond. Bedankt voor iedereen die er was! Hopelijk tot volgend jaar!

 photo Foodbloggers Awards in de Tropen door de Vaste Clique.jpg

Fotocredits: de Vaste Clique

Sabine de Witte
Laatste berichten van Sabine de Witte (alles zien)