Cocooning

Dromenvanger

mijn dromenvanger

Droomvol

Soms heb ik van die periodes waarin ik ineens veel en heftig droom. De meest bizarre dingen, zowel positief als negatief of door elkaar. Vaak bij het wisselen van de seizoenen. Het lijkt erop dat ik de overgang naar de herfst (of eigenlijk Indian Summer) ben doorgekomen met storm in mijn slaap. De gekste dingen komen voorbij en het meest vervelende is dat ik doodmoe ontwaak.

Dromenvanger

Ik geloof niet in dromenvangers, er hangt er 1 boven mijn bed omdat ik ze leuk vind en het is een fijne herinnering aan de ‘droomvakantie op Ibiza‘ Toch wou ik dat er iets dergelijks als een dromenvanger bestond. Iets wat filtert waar je over droomt en je eigenlijk alleen de leuke dingen laat dromen. Helaas is dromen niet uitgevonden om fijne dingen te (her)beleven in je slaap. maar om alles wat je mee maakt te verwerken. Tja, en dat is niet altijd rozengeur en maneschijn. Gelukkig heb je het zelf wel een beetje in de hand, als je je leven leeft zoals jij wilt, doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.
Vang die droom en durf hem na te streven. Verlos jezelf uit de nachtmerrie van verplichtingen en iets doen omdat het moet.

mijn dromenvanger

Sabine de Witte