Home sweet home

Dutch tub

Helaas, wij hebben er thuis geen één. Niet binnen en ook niet (meer)buiten. Een bad. Zit- of lig, bubbels of niet, in de winter of op een lome zondagmiddag, als ‘ie maar heet is. Soms verlang ik er enorm naar. Lekker met een muziekje op, gedimde lampjes en waxinelichtjes aan, wijntje of kopje thee voor het grijpen. Helaas, wens voor in het volgende huis.

Of we moeten de loterij op korte termijn winnen, want dan weet ik al wat er in de tuin komt te staan. Heb er zelfs al een plekje voor bedacht: de DutchTub. Misschien al gespot op LoveLand, ik heb hem gister ontmoet toen deze fantastische vinding op een verjaardag ter sprake kwam.

Wie wil er nou niet ’s avonds bijkomen na een lange dag, samen met je lief, glaasje bubbels erbij; lekker in een hot tub. In de vrieskou of na een wilde avond nog even bijkomen. De meeste hot tubs zijn echter een grote bombarie, niet te verslepen en niet bevorderlijk voor je waterafrekening. Daar is nu wat op gevonden: de DutchTub van Floris Schoonderbeek. Zelf samen te stellen, aan te sluiten op de tuinslang voor het vullen, leeg is ‘ie versleepbaar, en hij ziet er super mooi uit!

Weer iets voor op mijn ‘wishlist’ en spaarpot!

Ook gespot; een gepimpte gasfles voor zicht op je houtvoorraad o.i.d.