tips

EARTH tea

Gisteren is op de Horecava in Amsterdam EARTH tea gelanceerd, een 100% biologische thee uit Sri Lanka, verkrijgbaar in zes verschillende smaken. Misschien ken je de flesjes EARTH water al, met de slogan ‘You never drink alone’?

Dagelijks sterven zo’n 6.000 mensen door het gebrek aan schoon drinkwater. EARTH Concepts levert met ondersteuning van UNESCO IHE en AKOVO.org een bijdrage aan de oplossing van het wereldwijde tekort aan schoon drinkwater. Het concept achter EARTH is eenvoudig. Patrick en Henk, founders van EARTH, leggen uit: “Wij vragen je niet om donateur te worden. En ook niet om vrijwilligerswerk te verrichten. Het enige dat je hoeft te doen, is water, koffie en nu dan ook thee te drinken van EARTH Concepts. Goede thee, want voor ieder kopje EARTH Tea dat je drinkt doneren wij 100% van de nettowinst aan waterprojecten”.
earth-tea-your-ambassadrice
EARTH Tea is daarnaast ook nog eens 100% biologisch en de verpakking is gemaakt van gerecycled papier en afbreekbaar linnen. Nog meer redenen om extra te genieten van je dagelijkse kopje thee.

Wat is jouw lievelingssmaak als het op thee aankomt?

Sabine de Witte