editorial

Editorial: herfstproof

Oh wat genoten we de afgelopen weken nog volop van de Indian Summer in Amsterdam! Maar ook in de US, waar Sabina vakantie vierde, Berlijn en Alesund waar Anne op ontdekkingsreis was en Barcelona, waar business en hotspots door mij werden afgewisseld. Hoe veel we ook genieten van het mooie weer, stiekem kijken we ook allemaal een beetje uit naar gezellige theesessies bij Scandinavian Embassy, filmavonden met onze Cineville passen, lange boswandelingen op zondag en uiteraard een nieuwe garderobe. Eentje die herfst,- stijl- en reisproof is.

Dit is wat het Your Ambassadrice team graag in haar kast ziet hangen om er tijdens gure herfststormen, lange wandelingen en al relaxend voor de open haard herfstproof bij te lopen.

Anne: ‘Mijn stijl is minimalistisch en in mijn kast vindt je voornamelijk zwarte kleding. Dat probeer ik meer af te wisselen met grijs- en natureltinten. De rode beany is voor mij qua kleur al gewaagd. Comfort en stijlvol zijn key voor mij. Ik heb mezelf een 5-pieces wardrobe opgelegd dus moet heel bewust kiezen wat ik aanschaf.’

FW wishlist YA

Sabina: ‘De capes en dekenjassen trend is helemaal aan mij besteed. Mijn stijl is klassiek met een moderne twist. Zoals de blauwe blouse die door de accenten net iets anders is. Chelsea boots zijn geschikt voor alle weertypes en prima te combineren met een jeans of onder een jurkje. Een hoed, shawl en en zonnebril maken je outfit helemaal af’.

Fall Outfit

Sabine: ‘Mijn streepjes obsessie blijft, welk seizoen het ook is. Ik vind het leuk om te spelen met een luipaard printje of een tekst, waardoor het streepje net iets specialer wordt. Een goede jas in trenchcoat model en hoed zijn voor mij onmisbaar om de natte herfstdagen door te komen. De CK trui komt weer helemaal terug en is heerlijk tijdens het bankhangen of in de bioscoop. Als het nu nog lekker zonnig is vind ik slip ons lekker comfortabel, de Clarks Desert Boots zijn comfortabel en ideaal voor een citytrip als het weer wat minder zonnig is. De leren broek is wat mij betreft een blijver en een goede combi met streepjes. De Levi’s 501 is een prima basis voor alle outfits en een goede travelbudddy!’

Autumn wishlist

Welke outfit zou jij het liefst dragen? En welke outfit is volgens jou het meest geschikt op reis?

Sabine de Witte