Instagram

Follow Me!

Cocooning tips

Een ode aan het leven

09/06/2013
Reading Time: 1 minute

Zondagochtend. Een ochtend die iedereen het liefst doorbrengt met zijn/haar grote liefde. Mijn grote liefde is voor de dag echt begint met een kop thee, fijne muziek en mijn favoriete magazines even genieten van de rust. Zondag is normaal gesproken voor mij een werkdag, dus na nog een relaxt ontbijt begint het afwerken van de to do list.

Deze ode aan de liefde vond ik goed passen bij de zondagochtend. Wie of wat je grote liefde ook is. Voor mij is het een ode aan het leven. Fijne zondag!

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!