Travel

Eigen belang laatst

Alweer 9 maanden verder na de start van Blanco Tekst, mijn ‘kindje’ en bron van inkomsten sinds de IB-Groep de geldkraan definitief dicht draaide. Ik begon en werd overwhelmed door de kansen en mogelijkheden die op mijn pad kwamen. Nog geen dag spijt.

Sinds de start van Blanco Tekst bleef de website een ondergeschoven onderdeel wat me steeds bleef achtervolgen. Maanden stond er niet meer dan een simpel WordPress template met de mededeling dat er werd gewerkt aan de website. Geen woord van gelogen. Maar tijd om me er even hard voor te maken kon ik nauwelijks vinden, ik wist niet wat ik wilde. Ik bleef het maar uitstellen. Tot ik er steeds vaker op aangesproken werd. Door middel van een oproep op Twitter vond ik een ontwerpster en tweeps met genoeg technische kennis om te zorgen dat het ontwerp er in gezet werd.

Silke, de ontwerpster, voelde goed aan wat ik wilde en hoewel ik mezelf af en toe een ontzettende zeur vond en ik op kleine dingen bleef schieten, ben ik erg tevreden met het uiteindelijke ontwerp. Er moeten nog wat puntjes op de i worden gezet, maar het is nu al meer dan wat er ooit online heeft gestaan en beter dan ik had kunnen wensen.

Tja, nadeel van eigen ondernemer zijn. Je eigen ding is altijd het eerste wat je verplaatst, maar zeker niet onbelangrijk. Weer een van de vele lessen die ik sinds de kick-off heb geleerd.

Bij deze wil ik iedereen die aan de website heeft gewerkt ontzettend bedanken, zonder jullie had er nu nog steeds niets gestaan!