Travel

Elements of luxury

Schrijf je in voor nieuwsbrief

Parijs is mijn grootste inspiratiebron. Sinds gisteren ben ik hier om eindelijk mijn getrouwde vrienden te zien, wat werkafspraken af te gaan en vooral, inspiratie op te doen. Voor de reisgidsen die ik momenteel aan het maken ben, zodat het nog makkelijker is om mijn tips per stad te vinden en langs te gaan. Ook werk ik aan een nieuwsbrief. Met stagiaire Anne als extra paar handen en kritische creatieveling, wordt deze steeds concreter.

Schrijf je in

Schrijf je nu in voor de eerste nieuwsbrief, onder de nieuwe inschrijvingen verloot ik onder andere een Gild Little Treasures sieradenset!
Wat kun je in de nieuwsbrief verwachten? Elements of luxury, ver weg voor reistips, hotels en hotspots, of dichterbij huis. Voor een comfortabele en stijlvolle reis, high end fashion tips en mijn favorieten.

Wat zou jij in de nieuwsbrief willen lezen?

Sabine de Witte